Tiyatro ve sinemanın usta isimlerinden Ayten Gökçer hayatını kaybetti | Ayten Gökçer kimdir? Tiyatro ve sinemanın usta isimlerinden Ayten Gökçer hayatını kaybetti | Ayten Gökçer kimdir?

Gülse Birsel'in yazıp oynadığı, kadrosunda Gazanfer Özcan, Engin Günaydın, Ata Demirer, Hümeyra, Binnur Kaya ile Hasibe Eren gibi birçok ismin yer aldığı Avrupa Yakası'nın yeniden çekileceği iddiası magazin gündemine bomba gibi düştü.

Avrupa Yakası Yeniden Mi Çekilecek (3)

Avrupa Yakası Yeniden Mi Çekilecek?

Kısa sürede gündem olan iddiaya Gülse Birsel'den cevap gecikmedi. Gülse Birsel X hesabından yaptığı paylaşımda söylentilerin gerçeği yansıtmadığını belirtti.

Avrupa Yakası Geri Mi Dönüyor (1)

Gülse Birsel İddiaları Yalanladı

Gülse Birsel, 'Avrupa Yakası'nın yeniden çekilecek yönünde çıkan haberler cevap verdi. Gülse Birsel'in açıklaması şöyle: "Avrupa Yakası geri dönüyor" haberi palavra... Haberi uyduran bir de "Karakterler boşanmış mı, çocukları var mı, hangi oyuncular olacak, ne zaman sete giriyoruz" filan uzun uzun sallamış. Sabahtan beri sevinçle arayan eşe dosta yaşattığım hayal kırıklığı için özür dilerim” ifadelerini kullandı.

Gülse Birsel Açıklama

Sarp Apak'tan Açıklama

Gülse Birsel'in senaryosunu kaleme aldığı dizide  "Tanrıverdi" karakterini canlandıran oyuncu Sarp Apak da geçtimiz aylarda iddialar hakkında konuşmuştu.

Oyuncu, "Öyle bir şey yok. Gülse Birsel yeni bir iş yapacağı için belki onunla ilgili bağdaşlaştırmışlardır. Gülse beni ne zaman çağırsa, oradayım. Onunla başka bağım var. Ama her projede beraber olmamız ne kadar doğru? Ara ara buluşup, yine güzel işler yapacağız" ifadelerini kullandı.

Avrupa Yakası Yeniden Mi Çekilecek 1

Avrupa Yakası Konusu

Avrupa Yakası, Plato Film imzalı, 2004-2009 yılları arasında ATV'de yayımlanan durum komedisi türündeki Türk televizyon dizisidir. Dizide, Nişantaşı'nda yaşayan Sütçüoğlu ailesi ile Avrupa Yakası dergisi çalışanlarının ve onların yakınlarının komik öyküsü anlatılmaktadır. Toplam 6 sezondan oluşan dizi, 24 Haziran 2009 tarihinde yayımlanan 190. bölümü ile final yaparak sona erdi.

Avrupa Yakası Yeniden Mi Çekilecek (2)

Avrupa Yakası Oyuncuları

Avrupa Yakası dizisinin kadrosu unutulmaz karakterlere hayat verdi. Her biri bugün ayrı ayrı popüler olan karakterleri canlandıran ünlü oyuncular izleyenler için merak konusu. Sütçüoğlu ailesinin babası olarak bilinen Tahsin Sütçüoğlu'nu Gazanfer Özcan, anne İffet Sütçüoğlu'nu Hümeyra, evin kızı Aslı'yı aynı zamanda dizinin senaristliğini yapan Gülse Birsel, evin oğlu Volkan'ı Ata Demirer, Avrupa Yakası Dergisi çalışanlarından Selin'i Evrim Akın, Şehsuvar'ı Bülent Polat, Yaprak'ı Hale Caneroğlu, Şahika ve aynı zamanda Dilber Hala'yı Binnur Kaya, dizinin en unutulmaz karakter Burhan Altıntop'u Engin Günaydın, Kubilay ve Gülenay'ı Vural Çelik, Cem'i Levent Üzümcü, Fatoş'u Şenay Gürler, Tanrıverdi'yi Sarp Apak, Sacit'i Tolga Çevik, Bülent'i Rutkay Aziz, Makbule'yi Hasibe Eren, Gaffur'u Peker Açıkalın, Dursun'u Ömür Arpacı, İzzet'i Timur Acar, Hamiyet Hala'yı Gönül Ülkü ve Tevfik Enişte'yi ünlü oyuncu Müşfik Kenter canlandırmıştır.

Avrupa Yakası Geri Mi Dönüyor (3)

Avrupa Yakası Dizisinin Binası Nerede?

Avrupa Yakası dizisinin hafızalara kazınan binasının yeri en çok merak sorulardan biri. Dizide Sütçüoğlu Apartmanı olarak sıkça gösterilen, kırmızı renkli apartman İstanbul'un Şişli semtinde yer alıyor. Dizinin sembolü haline gelen apartmanın gerçek adı ise Antik Konak olarak biliniyor.

Avrupa Yakası Binası

Avrupa Yakası Dizisi Ne Zaman Başladı?

Avrupa Yakası dizisi ekranlara geldiği dönemde gördüğü ilgili günümüzde de görmeye devam ediyor. Türk televizyonlarının kült içeriğinin hangi yıllarda ekrana geldiği ise büyük merak konusu. Birçok ünlü tiyatrocu ve oyuncunun yer aldığı Avrupa Yakası ekran macerasına 11 Şubat 2004'te atv ekranlarında başladı.

Avrupa Yakası Geri Mi Dönüyor (4)

Avrupa Yakası Dizisi Ne Zaman Bitti?

Avrupa Yakası dizisi yıllar önce ekranlara veda etse de klasik bir dizi olarak hala izlenmeye devam ediyor. 2004 yılında ilk bölümü yayınlanan Avrupa Yakası ekranlara 24 Haziran 2009 yılında 190. Bölümüyle veda etti. 190 bölüm boyunca izleyicileri kahkahaya boğan Avrupa Yakası, hala sosyal medyada yer alan esprileriyle gündeme geliyor.

Avrupa Yakası Yeniden Mi Çekilecek

Kaynak: Ayşenur Yılmaz