Türk edebiyatının 60 yıllık çınarı ÖtükenNeşriyat’tan çıkan ve ortaokul düzeyindeki çocuklardan büyük ilgi gören Kutlu Koruyucular üçlemesinin ilk kitabı İzmir ve Ankara Kitap Fuar’ında görücüye çıktı. Her iki fuarda da büyük ilgi gören eser için Salihli’de de imza günü düzenlenecek.

Sali̇hli̇ Roman İmza (5)

Bakan Ersoy tarih verdi: F1 yarışları Türkiye'ye gelecek! Bakan Ersoy tarih verdi: F1 yarışları Türkiye'ye gelecek!

İLK SÖYLEŞİ İLK OKURLARLA

Dr. Mehmet Önder Karacaoğlu, eserin ilk söyleşisini ise görev yaptığı Millî Eğemenlik Ortaokulunda yaptı. Türkçe öğretmeni Sinem Toptaç tarafından organize edilen söyleşide 5/E ve 5/F sınıfı öğrencileri merak ettikleri soruları yazara sorarak keyifli bir sohbet gerçekleştirdiler.

Sali̇hli̇ Roman İmza (2)

Mehmet Önder Karacaoğlu; kitabın yazılma süreci, çizimlerin yapılması ve detaylarını öğrencilerle paylaştı. “Kutlu Koruyucular” serisinin ikinci ve üçüncü kitapları ile ilgili tüyolar da veren Karacaoğlu, öğrencilerin sorularını içtenlikle cevapladı.

Müdür Yardımcısı Emre Balaban, etkinlikte emeği geçen öğretmenlere ve Dr. Mehmet Önder Karacaoğlu’na teşekkür etti. Okul Müdürü Muhammet Demir ise söyleşinin ardından yakın zamanda imza gününün de okullarında yapılacağını belirterek teşekkürlerini iletti.

Sali̇hli̇ Roman İmza (4)

Muhabir: ONAY OZAN