Yıldırım ailesi Haberleri

yıldırım ailesi haberleri ve güncel yıldırım ailesi gelişmeleri, yıldırım ailesi ile ilgili tüm video, yıldırım ailesi fotoğrafları ve yıldırım ailesi haberleri Salihli Sektör Gazetesi - Manisa'nın En Büyük Gazetesi sitemizde


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Salihli Belediyesi ilan sayfasında yer alan bilgiye göre Salihli'de 29.03.2024'de vefat edenlerin listesinde Ayşe YILDIRIM’ın vefat ve defin bilgileri duyuruldu.

ARAMIZDAN AYRILANLAR

Salihli Belediyesi ilan sayfasında yer alan bilgiye göre Salihli'de 12.02.2024'de vefat edenlerin listesinde Neslihan YILDIRIM’ın vefat ve defin bilgileri duyuruldu.

ARAMIZDAN AYRILANLAR

Salihli Belediyesi ilan sayfasında yer alan bilgiye göre Salihli'de 07.02.2024'de vefat edenlerin listesinde Behiye YILDIRIM’ın vefat ve defin bilgileri duyuruldu.

ARAMIZDAN AYRILANLAR

Salihli Belediyesi ilan sayfasında yer alan bilgiye göre Salihli'de 18.12.2023'de vefat edenlerin listesinde Ayşe YILDIRIM’ın vefat ve defin bilgileri duyuruldu.

ARAMIZDAN AYRILANLAR

Salihli Belediyesi ilan sayfasında yer alan bilgiye göre Salihli'de 17.10.2023'de vefat edenlerin listesinde Alime YILDIRIM’ın  vefat ettiği duyuruldu.

ARAMIZDAN AYRILANLAR

Salihli Belediyesi ilan sayfasında yer alan bilgiye göre Salihli'de 04.10.2023'de vefat edenlerin listesinde Ali Haydar YILDIRIM’ın vefat ettiği duyuruldu.