Yapımcılığında Süreç Film imzası taşıyan Ali Gündoğdu ve İnci Gündoğdu’nun üstlendiği Üç Kız Kardeş dizisinin final tarihi belli oldu.

Üç Kız Kardeş Konusu (3)

İclal Aydın’ın “Üç Kız Kardeş” romanından uyarlama olan dizinin oyuncu kadrosunda da yer alan İclal Aydınlı dizi 2021-2022 sezonunun 2. yarısında ekranlara gelmeye başladı.

Üç Kız Kardeş Dizisi Neden Bitiyor (2)

Her hafta Salı günü saat 20.00 de Kanal D ekranlarında izleyici ile buluşan dizi kısa sürede büyük bir hayran kitlesi oluşturdu.

Üç Kız Kardeş Dizisi Final Mi Yapıyor (3)

Başrollerini hem proje tasarımcısı olan hem de dizinin annesini oynayan İclal Aydın (Nesrin Kalender), baba rolünde Reha Özcan (Sadık Kalender) ve 3 kızları Özgü Kaya (Türkan), Almila Ada (Dönüş), Melisa Berberoğlu (Derya) ve dizide Özgü Kaya ile evli olan Berker Güven (Somer) paylaşıyor. Sıcak ve samimi hikâyesi ile aile ve kardeşlik bağlarını konu alan dram ve romantik türündeki dizisi ne zaman final yapacak izleyici tarafından merak edilirken, dizinin ne zaman final yapacağı belli oldu. 

Üç Kız Kardeş Konusu (4)

Üç Kız Kardeş Dizisi Final mi Yapıyor?

Gazeteci Birsen Altuntaş'ın haberine göre, İnci ve Ali Gündoğdu'nun Süreç Film şirketinin imza attığı dizi Salı gününden cumartesine alınmıştı. Ayvalık'ta çekilen dizi 84. bölümüyle ekran macerasını noktalayacak.

Kim Milyoner Olmak İster'de Kenan İmirzalıoğlu gözyaşlarına boğuldu Kim Milyoner Olmak İster'de Kenan İmirzalıoğlu gözyaşlarına boğuldu

Üç Kız Kardeş Konusu (1)

Üç Kız Kardeş Dizisi Neden Bitiyor?

Kanal D'nin sevilen dizisi Üç Kız Kardeş, yayın gününün değişmesine rağmen beklenen reytingleri elde edemedi. Bu durum üzerine Kanal D yönetimi, iddialı dizinin final kararı verdiğini duyurdu.

Üç Kız Kardeş Konusu (2)

Üç Kız Kardeş Konusu

Türkan, Dönüş ve Derya... Biri güzelliği, biri uysallığı, diğeri de asiliğiyle dillere destan, birbirlerine delicesine bağlı üç kız kardeş... Yaşıtları gibi basit hayaller kurarken ne geçmişlerindeki gölge onların peşini bırakacak, ne de talihleri onlardan yana olacaktır. Üç kız kardeş, anne ve babalarıyla mutlu bir hayat sürerken Türkan’ın yaptığı evlilikle birlikte kara bulutlar ailenin üstünde gezinmeye başlayacak, artık hiçbir şey eskisi gibi olmayacaktır. Türkan, mahsur kaldığı masalsı şatoda mutsuzluğuna kılıflar dikmeye çalışırken Dönüş’ün hayatı, geçmişten gelen büyük sırla alt üst olacak, Derya da dönüşü olmayan bir yola adım atacaktır. Sadık ve Nesrin’se kızlarını uçurumun kenarından alabilmek için bazen kendilerini, bazen de birbirlerini kaybetme noktasına geleceklerdir.

Üç Kız Kardeş Dizisi Neden Bitiyor (5)

Üç Kız Kardeş Oyuncuları

  • Reha Özcan
  • İclal Aydın
  • Berker Güven
  • Özgü Kaya
  • Almila Ada
  • Melisa Berberoğlu
  • Veda Yurtsever
  • Tayfun Eraslan
  • Benian Dönmez
  • Nazlı Senem Ünal
  • Murat Çidamlı
  • Demircan Kaçel
  • Vural Şahanoğlu
  • Hakan Atalay
  • Mert Özcan
  • Ece Baliç

Üç Kız Kardeş Dizisi Final Mi Yapıyor (6)

Üç Kız Kardeş Son Bölümde Neler Oldu?

30 Mart Cumartesi günü yayınlanan Üç Kız Kardeş dizisinin 80. bölümünde Somer ve Türkan evlilik öncesi Derya ve Kartal yüzünden ilişkilerinde sorun yaşıyor!

Üç Kız Kardeş Dizisi Final Mi Yapıyor (4)

Sadık’ın, Derya ve Kartal’ın evliliğine olan onayı Türkan’ı çileden çıkarır. Türkan fevri bir kararla babası için sağlık raporu talebinde bulunur. Türkan’ın bu hamlesini öğrenen Sadık kızına yüz çevirir. Serdar, Dönüş’ün hastalığının nüksetmesinden endişelenir ve Dönüş’ün ailesi ile görüşmesine engel olmaya çalışır. Bu durum Serdar ve Dönüş ikilisi arasında çatışmaya neden olabilir.

Üç Kız Kardeş Dizisi Final Mi Yapıyor (5)

Derya’nın hamileliğini öğrenen Efe, annesinin başına olmadık işler açacaktır. Türkan’ın, Derya ve Kartal ilişkisine olan tepkisi Rüçhan ve Somer tarafından yanlış anlaşılmaya neden olabilir. Somer bu durum karşısında ilişkilerine dair Türkan’a seçenek sunmak zorunda kalacaktır.

Üç Kız Kardeş Dizisi Final Mi Yapıyor 1

Üç Kız Kardeş Kitabı Konusu

Bir zamanlar, bir ülkenin en güzel denizine bakan bir evde üç kız kardeş yaşardı. İsimleri Türkân, Dönüş ve Derya idi. Babaları Sadık Bey ve anneleri Nesrin Hanım’la birlikte geceleri kucak kucağa oturur, gelecekte onları bekleyen şahane yılların hayallerini kurarlardı.

Türkân, Dönüş ve Derya’nın, Ayvalık’ın çam kokulu sokaklarında geçen masal gibi çocukluğu, onları yetişkin dünyasının acımasızlığına hazırlamamıştı belki. Hiçbir hayatın, hiçbir seçimin göründüğü kadar kolay olmadığını, bazen en büyük, en akla gelmeyecek sırların en güvendiklerimizin kalbinde saklandığını, en korkulacak hastalıkların gün gelip geçmişi derleyip toplayabileceğini anlamak zaman istiyordu. Ayvalık’ın denize uzanan taş sokaklarından, nice yaşamlar görüp geçirmiş zeytin ağaçlarından, hayatın kaynağından akan suyundan, eski evlerinden doğmuş bir aile hikâyesi Üç Kız Kardeş. Bir mutsuzluk hikâyesi değil; neşeli günleri yâd ede ede iyiliğe dönüşün hikâyesi. İyileşmenin yolculuğu…

Üç Kız Kardeş Dizisi Neden Bitiyor (3)

Üç Kız Kardeş Dizisi Neden Bitiyor (1)

Üç Kız Kardeş Dizisi Final Mi Yapıyor (7)

Üç Kız Kardeş Dizisi Final Mi Yapıyor (2)

Kaynak: Ayşenur Yılmaz