Belediye Başkanı Zeki Kayda’nın ev sahipliğinde Bizim Ev Sosyal Tesisleri’nde düzenlenen iftar yemeği programı, okunan ezan ile başladı. Türkiye Harp Malulü, Gazi, Şehit Dul ve Yetimler Derneği Salihli Temsilcisi Rıdvan Herey, düzenlenen iftar yemeği programı dolayısıyla Belediye Başkanı Zeki Kayda’ya şehit aileleri adına teşekkür etti.

A9İftar yemeği programına katılan Şehit aileleri ile Gazilere teşekkür ederek konuşmasına başlayan Belediye Başkanı Zeki Kayda, “Vatanımızın bölünmez bütünlüğü için gözlerini dahi kırpmadan canlarını feda eden Şehit ailelerimizi ve Gazilerimizi, 18 Mart Çanakkale Şehitler Günü ile mübarek Ramazan ayı dolayısıyla iftar soframızda ağırladık. Öncelikle, sizlerin Ramazan ayını tebrik eder, sağlıkla ve huzurla bayrama kavuşmayı dilerim.

A8

Birlik ve beraberliğin en üst seviyede yaşandığı iftar soframızda bir araya gelerek oruçlarımızı açtık. Çanakkale’de 250 bin kahramanımız, vatan savunmasında şehadet mertebesine ulaştı. Şehitlerimizi unutmadık, unutturmayacağız. Onların isimlerini ilçemize kazandırdığımız köprüler ve parklarda yaşatıyoruz. Bu ülke sizin evlatlarınız ve eşleriniz sayesinde hala ayakta duruyor. Ne mutlu ki, böyle evlatlar yetiştirmişsiniz. Allah, sizlerden razı olsun. Bu vatan için, bu bayrak için can veren tüm şehitlerimizi rahmetle, gazilerimizi minnetle anıyorum. İyi ki sizler varsınız, davetimize katıldığınız için sizlere teşekkür ediyor, hepinizi saygıyla selamlıyor ve şimdiden Ramazan Bayramınızı kutluyorum” diye konuştu.

Ölen turistin külleri ilçeyi karıştırdı! Ölen turistin külleri ilçeyi karıştırdı!

A7

18 Mart Çanakkale Şehitler Günü ile Ramazan ayının güzel bir akşamında iftar sofrasında Şehit aileleri ve Gaziler ile bir araya gelmekten duyduğu memnuniyeti ifade eden Kaymakam Mehmet Kamil Sağlam da, şehit aileleri ve gaziler onuruna verilen iftar programından dolayı Başkan Zeki Kayda’ya teşekkür etti. Kaymakam Sağlam, “Tüm şehitlerimize Allah’tan rahmet, gazilerimize uzun ömürler diliyorum. Allah, birliğimizi ve dirliğimizi daim kılsın” dedi.

A6

İftar programı, İlçe Müftüsü Ali Çebi tarafından yapılan dua ile sona erdi.

Kayda 1

Belediye Başkanı Zeki Kayda’nın ev sahipliğinde düzenlenen iftar yemeği programına, Kaymakam Mehmet Kamil Sağlam, Cumhuriyet Başsavcısı Orhan Al, İlçe Emniyet Müdürü Burhan Demirkıran, İlçe Jandarma Komutanı Yüzbaşı Doğukan Karaaslan, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mahmut Yenen, AK Parti İlçe Başkanı Osman Aksoy, MHP İlçe Başkanı Halil Tüfek, Türkiye Harp Malulü, Gazi, Şehit Dul ve Yetimler Derneği Salihli Temsilcisi Rıdvan Herey ile şehit aileleri ve gaziler katıldı.

Yeni1

Muhabir: Onay Ozan