1992 doğumlu Anadolu Üniversitesi Kamu Yönetimi bölümünü ‘Yüksek Onur’ belgesi ile bitiren evli 1 çocuk annesi olan ve mahallesinde yaklaşık 8 yıldır esnaflık yapan Ezgi Kılınç, gerek eğitim hayatında, gerekse esnaflık alanındaki başarısını mahallesine taşımak için 31 Mart 2024 yerel seçimlerinde mahallesinden muhtarlık adaylığını açıkladı. 4 adayın yarıştığı mahallede tek kadın aday olarak yarışa giren Kılınç, mahallesine kadın eli değmesini istiyor.

580Bc80E A905 4653 B9D5 Ae0C27068336

Mahallesini ve mahallesindeki sorunları yakından bildiğini ve hizmet için göreve talip olmak istediğini vurgulayan Kılınç, “Ben bir kadın aday olarak şunu söylemek istiyorum, kadının elinin değdiği her yer güzelleşir. Bende mahallemi güzelleştirmek, sorun ve sıkıntıların üzerine giderek çözüme ulaştırmak için aday oldum. Bu sorunları da iş yerime astım ve bunları çözüme ulaştıracağım. Mahallemizde doğalgaz hattı gelmemiş durumda ilk mücadele vereceğim işlerin başında bu geliyor. Sonrasında mahallemize kazandırmak için koyduğum hedefler ise, Mahallemizde ortak kullanılmak üzere Düğün ve taziye yeri, parkların sağlıklaştırılması, yolların düzenlenmesi, ihtiyaç sahiplerine ulaşmak, mahalle giriş ve çıkışlarının sürekli kontrol edilmesi amacıyla MOBESE sistemlerinin getirilmesi, Camimize morg ve gasilhane yapımı, çöp konteynırları ve sokak lambalarının arttırılması, kontrol devamlılığı gibi birçok hedef koydum kendime. Bu hizmetlerin mahalleye getirilmesi adına mücadele vereceğim ve bu hizmetlerin mahallemize kazandırılmasını sağlayacağım inşallah. Genciz, kendimize güveniyoruz ve hizmet için geliyoruz. Bu anlamda mahalle sakinlerimizin 31 Mart’ta beni desteklemelerini istiyorum” ifadelerinde bulundu.

B153E792 0Bb1 49E1 9Fd1 9879B09B2Ebc

Meteoroloji son hava durumu raporunu yayımladı ! Salihli’de sıcaklıklar artıyor Meteoroloji son hava durumu raporunu yayımladı ! Salihli’de sıcaklıklar artıyor

40D0Be4A 15Fe 40E9 89A9 420Af7D00F7A

Muhabir: Onay Ozan