Birlikteliğe imza attılar

Salihli’de 34 yıldır birbirinden şık ve marka ürünleriyle bölge insanına hizmet veren Rıdvan Giyim ile 30 yıldır gelinlik sektöründe yer alan, deneyim ve bilgi birikimiyle perakende sektörüne de adım atan AD & EL Haute Couture, birlikteliğe imza atıp, yeni evlenecek olan çiftlere özel indirim kampanyası başlattı.

Warafas

Kampanya kapsamında, gelinlik ile içerisinde ayakkabının da olduğu tam damatlık setini, 15 bin 500 liradan başlayan fiyatlarla satışa sunulacak.

Gtgtr

“Gelinlik ve tam set damatlık 15 bin 500 lira”

Yeni evlenecek olan çiftlerde, hayallerindeki gelinlik ve damatlığa kavuşmanın çok önemli olduğunu belirten AD & EL Haute Couture sahibi Gökcen Can “30 yıldır imalat sektöründe yer alan, deneyim ve bilgi birikimimizle perakende sektörüne adım attık. Dikim atölyemizde kişiye özel ürettiğimiz gelinlikleri, değerli müşterilerimizle tanışmak adına, fiyatlarımızı imalatçı olmanın avantajı ile toptan fiyatına perakende olarak güncelledik. Bu bağlamda şık ve marka ürünleriyle bölge insanına hizmet veren Rıdvan Giyim ile güçlerimizi birleştirip, indirim kampanyası başlattık. Kampanyamızda gelinlik ve ayakkabı dahil, tam set damatlık fiyatımız 15 bin 500 liradır. Bu kampanyamızdan faydalanmak isten çiftlerimizi Turan Caddesi’ndeki mağazamıza bekliyoruz” dedi.

Gelin2

Güçlerini birleştiren Rıdvan Giyim adına Rıdvan Soy ile AD & EL Haute Couture sahibi Gökcen Can, başlattıkları kampanya ile evlenecek olan çiftlere büyük avantaj sağlayacaklarını ifade ettiler.

Gelin3

Gelinlik4

Manisa'da tarihi minareden 4 yıl sonra yeniden şifalı mesir yağdı Manisa'da tarihi minareden 4 yıl sonra yeniden şifalı mesir yağdı

Damatlık7

Damatlık8

Damatlık9

Bindallı5

Bindallı6

Muhabir: Behzat AKCAN