5 saat önce ASAYİŞ

İzmir'in Bornova ilçesinde 31 yaşındaki şahsa evinin önünde düzenlenen silahlı saldırıyla ilgili aranan 4 şüpheli, Çeşme ilçesinde saklandıkları adreste kıskıvrak yakalandı.

5 saat önce SPOR

Dünyanın en zorlu kanallarından biri olan Molokai’de yaklaşık 12 saat aralıksız kulaç atan Bengisu Avcı, bitime az bir süre kala üst üste Manowar deniz anası temasları yaşadı ve ünlü Nyad filmindeki gibi tekneye çıkmak zorunda kaldı.

5 saat önce ASAYİŞ

İzmir'in Çeşme ilçesi açıklarında Yunanistan unsurları tarafından Türk karasularına geri itilen lastik bot içerisindeki 37 düzensiz göçmen, Sahil Güvenlik ekiplerince kurtarıldı.

5 saat önce ASAYİŞ

İzmir'in Bornova ilçesinde polis tarafından bir adrese yapılan baskında, yeşil reçeteye tabi ve uyuşturucu nitelikli 74 bin 760 adet sentetik hap ele geçirildi.

6 saat önce GÖRDES

Manisa’nın Gördes ilçesine bağlı Kıranköy mahallesinde bu yıl 19’uncu kez düzenlenen uçurma şenliği renkli görüntülere sahne oldu.

6 saat önce SPOR

Fenerbahçe eski Başkanı Aziz Yıldırım, bu hafta Fenerbahçe başkanlığı için adaylığını açıklayacağını belirterek, Teknik Direktör Jose Mourinho ile görüşmesini aktardı. Yıldırım, "Fenerbahçe’nin sana ihtiyacı var, senin de Fenerbahçe’ye ihtiyacın var’ dedim. Görüşmeler devam ediyor. Biz kazanırsak Mourinho’yu Fenerbahçe’nin başına getireceğim. Çünkü artık çocukların üzülmesini istemiyoruz. Onları mutlu mesut etmek için büyük operasyon yapmak lazım" dedi.

6 saat önce EKONOMİ

Tekel Bayileri Yardımlaşma Derneği Başkanı Erol Dündar, Esse sigara grubuna zam geldiğini duyurdu.

6 saat önce GÜNDEM

Rekabet Kurumu, Lays, Ruffles, Doritos, Cheetos, Çerezza gibi cips markaları ve Rocco marka şekerleri bilinen Frito Lay Gıda San. ve Tic. AŞ hakkında rekabet soruşturması açıldığını duyurdu.

6 saat önce ASAYİŞ

Muğla’nın Seydikemer ilçesinde 22 Mart'ta ortadan kaybolan şahsın cesedi, üzeri taşlarla örtülmüş olarak bulundu.

6 saat önce ASAYİŞ

Denizli’de 3 çocuk babası 40 yaşındaki şahıstan haber alamayan yakınları evine gitti. İçeriye giren yakınları, şahsı ölü halde buldu.