Şu anda Özel Salihli Bahçeşehir Koleji Fen Lisesi’nde tam burslu olarak eğitim hayatına devam eden Arıkanlı, Manisa Valisi Enver Ünlü ve Manisa İl Tarım ve Orman Müdürü Metin Öztürk’ü ziyaret etti.

Whatsapp Image 2024 02 10 At 20.37.28

Salihli’de gram altın ve çeyrek altın fiyatları bugün ne kadar oldu? (29.04.2024) Salihli’de gram altın ve çeyrek altın fiyatları bugün ne kadar oldu? (29.04.2024)

Salihli’nin Kudret Demir Ortaokulu’nda  başladığı robotik kodlama eğitimini aralıksız sürdürdüğünü kaydeden Arıkanlı, “Manisa Valisi Enver Ünlü ile Giresun’da görev yaptığı dönemde tanışmıştık. Bu tanışmamıza Sanayi ve Teknoloji Bakanımız Mustafa Varank vesile olmuştu. Valimizin Manisa’ya atanmasından dolayı hayırlı olsun ziyaretinde bulunduk. Ziyaretimize Türk Dili ve Edebiyatı öğretmeni olan babam Adem Arıkanlı, Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Veterinerlik Bölümü ağabeyim Yusuf Arıkanlı, Aydın Adnan Menderes Üniversitesi Veterinerlik Bölümü öğrencisi olan ağabeyim Necati Arıkanlı’da eşlik etti. Valimiz Enver Ünlü ve Manisa İl Tarım ve Orman Müdürü Metin Öztürk’ü bizleri kabul ettikleri için teşekkür ediyoruz. Manisa’nın ve ülkemizin geleceği hakkında ve bizlerin geleceği adına bir sohbet gerçekleştirdik. Ufuk açıcı sözleri ile bizim yolumuza ışık tutuyor ve çok yardım ediyorlar” dedi.

Muhabir: Behzat Akcan