Seçim çalışmaları kapsamında mahalle buluşmalarına devam eden Salihli Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı Belediye Başkan adayı Zeki Kayda, Dedetaşı ve Kocaçeşme Mahallelerini, Cumhur İttifakı ortakları AK Parti İlçe Başkanı Osman Aksoy, MHP İlçe Başkanı Halil Tüfek, meclis üyesi adayları ve partililerle birlikte ziyaret etti.

K A P A K-107

“10 yılda 9 köprü yaptık”

Kaynakları etkin ve verimli bir şekilde kullanarak, 10 yılda ilçeye değer kattıklarını vurgulayan Kayda, “Üretken belediyecilik anlayışımızla, Salihli’de hayal ötesi projeleri hayata geçirdik. 10 yıl önce görevi devraldıktan sonra ilk işimiz dur-geç köprülerini çift şeritli yenilemek oldu” dedi. Salihli’de ölümlü kazaların önüne geçmek ve ilçe trafiğini rahatlatmak amacıyla Manisa Büyükşehir Belediyesi işbirliğinde köprülü kavşak projesini hayata geçirdiklerini belirten Kayda, “Bu viyadüklü kavşak projemize Bülent Ecevit Köprülü Kavşak ismini verdik. Ayrıca ilçe trafiğini rahatlatmak ve daha güvenli hale getirmek için toplamda 9 köprüyü hayata geçirip, hizmete açtık” dedi.

Kayda (10)

“OSB 3. Etapta hedef 15 bin istihdam”

Köprüler ve köprülü kavşağın yanı sıra Salihli’yi doğalgaz ile buluşturmanın onurunu yaşadıklarına işaret eden Kayda “Temiz enerji doğalgazı, hem ilçe merkezi, hem de OSB ile buluşturduk, Şuan Salihli’de 25 bin konut, temiz enerji doğalgaz kullanıyor ve 20 bin konutun kutuları hazır. Salihli’de doğalgaz kullanmayan mahallemiz kalmayıncaya kadar çalışmalarımız devam edecek. Salihli OSB’de işsizliğe çare olduk, 3. Etapta hedefimiz 15 bin istihdam. Her şey daha güzel bir Salihli için ” diye konuştu.

Kayda (8)-2

“3 yeni pazaryeri kazandırdık”

Tarım, sağlık ve eğitim şehri Salihli’ye 10 yıldır en güzel hizmetleri kazandırmanın mutluluğunu yaşadığını anlatan Kayda, “10 yılda güzel şehrimize yaptıklarımız ile değer kattık. Salihli’deki atıl durumda olan Çarşamba pazarını yıkıp, yerine modern ve otoparkı olan bir pazaryeri kazandırdık. Ayrıca Kurtuluş Çarşısı ve Pazaryeri ile Gümüşçayı Semt Pazaryerini bölge halkımızın hizmetine sunduk. Salihli’mize hayırlı olsun” dedi. Kayda, Dedetaşı ve Kocaçeşme Mahallerinde 31 Mart Yerel Seçimlerinde hem kendisi hem de Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı Büyükşehir Belediye Başkan adayı Cengiz Ergün’e destek istedi.

Kayda (7)-1

Kayda (6)-2

Kayda (4)-2

Kayda (5)-2

Kayda (3)-2

Kayda (2)-3

Kayda (1)-3

Muhabir: Onay Ozan