Sardes Konferans Salonu’nda gerçekleştirilen toplantıya CHP’nin Salihli Belediye Başkan adayı Mazlum Nurlu, CHP Salihli ilçe başkanı Enver Akgün, Salihli’deki meslek odalarının başkanları ve temsilcileri, sivil toplum kuruluşları temsilcileri, Salihli TSO Meclis üyeleri ve partililer katıldı.

Ferdi̇ Zeyrek (1)

Salihli TSO Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Yüksel, seçilecek olan belediye başkanından beklentileri ile ilgili kısa bir takdim konuşması yaptıktan sonra, Mimar Ferdi Zeyrek projeleri hakkında detaylı bir bilgilendirmede bulundu. Seçilmesi halinde halkla iç içe ve ortak akılla bir yönetim anlayışı benimseyeceğini anlatan Zeyrek, yöneltilen soruları cevaplandırdı.

Ferdi̇ Zeyrek (3)

Zeyrek “Manisa’nın 17 ilçesinde ortak aklı oluşturan gruplarla sürekli olarak istişare içinde olacağız. Önümüzdeki süreçte inşallah biz bu seçimi kazanıyoruz. Paylaşımcı bir belediye anlayışı ile hareket edeceğiz.  Bir kişinin iki dudağının arasına kaldığınız aman maalesef eşit hizmet alamıyorsunuz.  Bundan sonraki süreçte Salihli’nin sorunlarını belirleyip Manisa Büyükşehir Belediyesi’nin imkanları elverdiği ölçüde bütçemiz oranında Salihli’nin sorunlarını bir bir çözmek benim görevim olacak. Manisa, endüstri ve ticarette Türkiye’de 7’inci sırada olmasına rağmen yatırımlardan gerekli payı alamıyor. Bunun en büyük sorumlusu ile belediyeler. Belediyeler sosyal alanları açmaz ise sosyal imkanları vermez ise para da dışarıya kaçar. Manisa’mızın çok büyük bir turizm geliri olması lazım. Turizm cennetinden faydalanamayan bir il konumundayız ne yazık ki.  Turizme çok fazla ağırlık vereceğiz” dedi.

Ferdi̇ Zeyrek (4)

İbrahim Yüksel, CHP Manisa Belediye Başkan adayı Ferdi Zeyrek ve Salihli Belediye Başkan adayı Mazlum Nurlu’ya yaptıkları bilgilendirme için teşekkür edip, yapılacak seçimde başarılar diledi.

Ferdi̇ Zeyrek (5)

Zeyrek, Salihli programına otogar ve pazaryeri ziyaretleri ile devam etti.

Ferdi̇ Zeyrek (2)

Muhabir: Fatma Uysal