Fenerbahçe'de yapılacak seçimli olağan genel kurulda başkanlığa aday olduğunu açıklayan Aziz Yıldırım, Manisa’nın Salihli ilçesinde gerçekleştirilen düğün merasimine katıldı.

Azizzzizz (2)

Salihli'nin tanınmış ailelerinden Özlem-Adnan Türkay çiftinin oğulları Hüseyin Türkay ile Havva- Mustafa Mekik çiftinin kızları Gülsüm Mekik çiftinin düğün merasimine katılan Yıldırım, Fenerbahçe taraftarları ile bol bol hatıra fotoğrafı çektirdi.

Azizzzizz (6)

Artemis Kır Düğünü bahçesinde gerçekleştirilen düğün merasimine Salihli Belediye Başkanı Mazlum Nurlu, Yunusemre Belediye Başkanı Semih Balaban, Manisa ve Ege Bölgesi’ndeki Fenerbahçeliler Derneği yöneticileri ile çok sayıda davetli katıldı.

Azizzzizz (3)

Yıldırım, il ve ilçelerden gelen dernek yöneticileri ile kısa bir görüşme gerçekleştirdi. Düğün merasiminde ayrıca Aziz Yıldırım için yaptırılan özel pasta kesilerek davetlilere ikram edildi.

Azizzzizz (1)

Fenerbahçe Spor Kulübü Başkan adayı Aziz Yıldırım, genç çiftlere ömür boyu mutluluklar diledi.

Düğün merasiminde Salihli Belediye Başkanı Mazlum Nurlu ile Yunusemre Belediye Başkanı Semih Balaban’da birer konuşma yaparak genç çiftlere mutluluklar diledi.

Azizzzizz (5)

Yeni Sağlık Bakanı Memişoğlu, elindeki sorunlar listesini açıkladı! Yeni Sağlık Bakanı Memişoğlu, elindeki sorunlar listesini açıkladı!

Düğün merasimi şarkıcı Cenk Ürek sahne almasıyla devam etti.

Azizzzizz (14)

Azizzzizz (13)

Azizzzizz (12)

Azizzzizz (11)

Azizzzizz (9)

Azizzzizz (10)

Azizzzizz (8)

Azizzzizz (7)

Azizzzizz (4)

Muhabir: ONAY OZAN