Bizim Ev Sosyal Tesisleri'nde düzenlenen iftar yemeğine Kaymakam Mehmet Kamil Sağlam, Cumhuriyet Başsavcısı Mustafa Balık, İlçe Emniyet Müdürü Mehmet Mesut Doğan, İlçe Jandarma Komutanı Yüzbaşı Doğukan Karaaslan, Başkan Yardımcıları Metin Durmaz, Mahmut Süreyya Karaoğlu ve İbrahim Karaca, Türkiye Harp Malulü, Gazi, Şehit Dul ve Yetimler Derneği Salihli Temsilcisi Rıdvan Herey, şehit aileleri ve gaziler ile siyasi parti temsilcileri ve davetliler katıldı.


Türkiye Harp Malulü, Gazi, Şehit Dul ve Yetimler Derneği Salihli Temsilcisi Rıdvan Herey, düzenlenen iftar yemeği programı dolayısıyla Belediye Başkanı Zeki Kayda'ya şehit aileleri adına teşekkür etti.


İftar yemeği programında konuşan Başkan Kayda, 'Şehitlerimizi unutmadık, unutturmayacağız. Bu ülke sizin evlatlarınız ve eşleriniz sayesinde hala ayakta duruyor. Ne mutlu ki, böyle evlatlar yetiştirmişsiniz. Allah, bizlere bir daha böyle acılar yaşatmasın. Allah, sizlere uzun ömürler ve sabırlar versin. Allah, sizlerden razı olsun. Bu vatan için, bu bayrak için can veren tüm şehitlerimizi rahmetle, gazilerimizi minnetle anıyorum' diye konuştu.


Vatanın bölünmez bütünlüğü için canlarını veren tüm şehitleri rahmetle andığını belirten Kaymakam Mehmet Kamil Sağlam 'Bu toprakları vatan yapmak için, bu vatan için yıllardır şehitlerimizi ve gazilerimizi veriyoruz. Biz devlet olarak, bize düşen görev ise şehit ve gazilerimize sahip çıkmaktır' dedi. Kaymakam Sağlam, şehit aileleri ve gaziler onuruna verilen iftar programından dolayı Başkan Zeki Kayda'ya teşekkür etti.

İftar programı, Belediye Ney-Kaval Eğitmeni Yalçın Kutkaya'nın ney dinletisi ve İlçe Müftüsü Karakelebek tarafından yapılan dua ile sona erdi.

Editör: Haber Merkezi