MHP’li Tüfek “CHP’li Salihli Belediyesi mobbing işini abarttı” MHP’li Tüfek “CHP’li Salihli Belediyesi mobbing işini abarttı”

CHP Salihli Kadın Kolları Başkanı Hülya Sönmez, 12 Haziran tarihinde gerçekleştirilecek olan kongre ile örgütün yeni bir demokrasi şölenine hazırlandığını söyledi.

10:00’da başlayıp 19:00’da sona erecek olan olağan kongre ile ilgili bilgi veren Sönmez ‘Partimiz, bugüne kadar bir çok demokrasi şöleni ile seçim süreçlerini tamamladı. 12 Haziran tarihinde yeni bir şölene imza atacağız.  Oldukça başarılı bir seçim dönemi geçirdik. Bu süreçle birlikte Salihli’de 10 yıl aradan sonra vatandaşlarımızı yeniden sosyal belediyecilik anlayışı ile tanıştırmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Başarıya ulaşan bu yolda, ilçe yönetimimiz, kadın kollarımız, gençlik kollarımızla birlikte çok güzel bir çalışma sergiledik. Halkımızın da desteği ile partimizi, Salihli’de birinci sıraya getirdik. Kadın kolları olarak bundan sonraki süreçte yine aynı heyecanla, kararlılıkla çalışmalarımıza devam etme adına, kongrede yeniden aday olma kararı aldık. 12 Haziran’da gerçekleştirilecek olan kongremizde 1500’ün üzerinde kadın üyemizle birlikte seçime hazırız” dedi.

Kaynak: Fatma Uysal