Salihli’de gram altın ve çeyrek altın fiyatları bugün ne kadar oldu? (26.07.2024) Salihli’de gram altın ve çeyrek altın fiyatları bugün ne kadar oldu? (26.07.2024)

“Kadın ve genç bakış açısını siyasete daha fazla taşıyacağız” diyen Keskiner, kongreye tüm üyelerin davetli olduğunu söyledi.

Keskiner, yaptığı yazılı açıklamada “Değişim İçin Gençleş, Barış İçin Birleş sloganı ile çıkmış olduğum bu yolda Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Salihli İlçe Kadın Kolları başkanlığına adaylığım örgütümüze hayırlı olsun. Kadın sorunlarının tartışılmasına,  projelerin üretilmesine, ayrışmadan kararlı, örgütlü ve birlik içerisinde yürüteceğimize  inanıyorum.   Bu yolda sergilediğim duruş söylemden ibaret olmayacak.  Hep birlikte eylemlerimizle göreceğiz ki kadın ve genç bakış açısını siyasete daha fazla taşıyacağız.  Eşitlik için, demokrasi için,  laiklik için,  kadının insan hakları mücadelesini büyütmek için ebedi liderimiz Gazı Mustafa Kemal Atatürk'ün kurmuş olduğu partimiz için var gücümle çalışacağım.  Projelerim ve destekleriniz ile bir adım öteye taşıyacağız.  12 Haziran Çarşamba günü yapılacak olan kongremize tüm üyelerimizi davet ediyoruz” dedi.

Keskiner, sözlerini “Dünya’da Her Şey Kadının Eseridir 'Mustafa Kemal Atatürk” ile tamamladı.

Muhabir: ONAY OZAN