Çökelek Mahallesi Muhtarı Kamil Uysal önderliğinde ve mahallelilerin katkılarıyla organize edilen iftar yemeğine 1000 kişi katıldı.

Başkan Zeyrek’den, '10 numara ulaşım sözü' Başkan Zeyrek’den, '10 numara ulaşım sözü'

İftar yemeğine MHP Salihli İlçe Başkanı Halil Tüfek ve yönetim kurulu üyeleri, CHP Salihli eski İlçe Başkanı Hasan Hüseyin Namver ve yönetim kurulu üyeleri, çevre köylerin Muhtarları, Çökelek mahalle sakinleri ve çok sayıda Salihli merkezden, Emirhacılı, Karapınar, Pazarköy, Poyrazdamları, Eldelek, Çayköy, Karayahşi, Tekelioğlu ve Çavlı gibi yakın köylerden de yoğun katılım oldu.

Çöelek (6)

RAMAZAN AYI BİRLİK BERABERLİK AYIDIR

Salihli’nin Çökelek Mahallesinde düzenlenen iftar yemeği ile ilgili konuşan Mahalle Muhtarı Kamil Uysal, "Çökelek Mahallesi sakinleri olarak elbirliği ile organize ettiğimiz iftar yemeğinde buluştuk. Bu yıl mahalleli olarak çok amaçlı etkinlik salonumuzda düzenlediğimiz iftar yemeğimize 1000 kişiden fazla kişi katıldı.

Çöelek (5)

İFTAR YEMEĞİNDE BİR ARAYA GELDİLER

On bir ayın sultanı ramazan ayında Çökelek Mahallesi olarak kurduğumuz bu iftar soframıza katkıda bulunan, emeği geçen herkesten Allah razı olsun. Birlik beraberlik içerisinde ifa ettiğimiz iftarımıza, bizleri kırmayıp davetimize katılan herkese teşekkür ediyor, hayırlı Ramazanlar diliyorum” dedi.

Çökelek muhtarlığı önderliğinde verilen iftar yemeği, okunan duaların ardından sona erdi.Çöelek (4)

Çöelek (3)

Çöelek (2)

Çöelek (1)

Muhabir: Fatma Uysal