Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "Kamu çalışanlarımız için 16 Haziran Pazar günü başlayacak Kurban Bayramı sonrasındaki 2 günlük süreyi de idari izin kapsamına aldık. Böylelikle Perşembe ve Cuma günlerini de bayram tatiline ekleyerek 9 günlük bir tatil imkânı sağlamış oluyoruz " dedi.

A W219981 01
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Kabine Toplantısı sonrası millete sesleniş konuşmasını gerçekleştirdi. Cumhurbaşkanı Erdoğan, sözlerinin hemen başında bu sabah eğitim sırasında kaza kırıma uğrayan uçakta şehit olan iki pilota Allah'tan rahmet, ailelerine, Türk Hava Kuvvetlerine ve kahraman Türk ordusuna başsağlığı dileyerek başladı.
14-28 Mayıs seçimleri sonrasında oluşturdukları kabinenin görevdeki birinci yılını dün itibarıyla tamamladıklarını dile getiren Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Öncelikle Rabbimize, mensubu olmaktan iftihar ettiğimiz necip milletimize ve Türkiye'ye hizmet etme imkânını bizlere bahşettiği için hamd ediyoruz. 85 milyonun her bir ferdine şahsımıza, partimize ve ittifakımıza duydukları güven için yürekten teşekkür ediyorum. Kabine üyeleri olarak hep birlikte aziz milletimizin teveccühüne mazhar olabilmenin gayretindeyiz" açıklamasını yaptı.

Manisa ile birlikte 13 Şubesi kapandı Manisa ile birlikte 13 Şubesi kapandı

9 günlük bir tatil imkanı sağlamış oluyoruz"
Bayram tatiliyle ilgili kararlarını açıklayan Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Kamu çalışanlarımız için 16 Haziran Pazar günü başlayacak Kurban Bayramı sonrasındaki iki günlük süreyi de idari izin kapsamına aldık. Böylelikle perşembe ve cuma günlerini de bayram tatiline ekleyerek 9 günlük bir tatil imkanı sağlamış oluyoruz. Kurban Bayramı'nın şimdiden milletimiz İslam dünyası ve tüm insanlık için hayırlara vesile olmasını diliyorum. Rabbim yar ve yardımcımız olsun diyorum” dedi.

Kaynak: İHA