‘Kitap Okuma Alışkanlığı Kazandırma’ teması ile yola çıkan Salihli MYO öğrencileri Taner Uygur Ulu, Hüseyin Doğru, Halil Tanrıöver, Emre Kopuk, etkinliklerini Cumhuriyet İlkokulunda gerçekleştirmek için Rehber Öğretmen İbrahim Yağan ve 4/F Sınıf Öğretmeni Halil İbrahim Yelken ile irtibata geçti.

Cumhuriyet (1)11

Projenin içeriğini beğenen ve destek olmak isteyen öğretmenler yeni çocuk kitabıyla büyük ilgi gören Türkiye Dil ve Edebiyat Derneği Salihli Temsilcisi Dr. Mehmet Önder Karacaoğlu’nu projeye dahil etmek istedi. Kitap okuma adına güzel dileklerle bir araya gelen farklı eğitim düzeylerindeki kişiler öğrencileri sevindirdi.

Cumhuriyet (2)11

ÜNİVERSİTE ÖĞRENCİLERİNİN PROJESİ SÖYLEŞİ/İMZA GÜNÜ İLE ANLAM KAZANDI

Etkinlikte Eğitimci-Yazar Dr. Mehmet Önder Karacaoğlu “Çınar Ağacının Gizemi” adlı kitabının yazılma sürecini, “Kutlu Koruyucular” serisinin diğer kitapları ile ilgili de öğrencilere tüyolar verdi. Öğrencilerin ilgiyle takip ettiği söyleşiden sonra Karacaoğlu kitaplarını 4/F sınıfı öğrencileri için imzaladı.

Cumhuriyet (3)11

Şöylesi ve imzanın ardından Salihli MYO öğrencileri de “Sosyal Sorumluluk Projesi” kapsamında hazırladıkları sunumu öğrencilerle paylaştılar.

LGS yerleştirme sonuçları açıklandı LGS yerleştirme sonuçları açıklandı

Cumhuriyet (4)11

Etkinlik sonrasında Dr. Mehmet Önder Karacaoğlu, dersleri kapsamında bu etkinliğin düzenlenmesine vesile olan  Salihli MYO Öğr. Gör. Eyüp Saraçoğlu’na, Salihli Cumhuriyet İlkokulu Müdürü Durmuş Küçük’e, Rehber Öğretmen İbrahim Yağan’a, 4/F Sınıf Öğretmeni Halil İbrahim Yelken’e ve Salihli MYO Özel Koruma ve Güvenlik Bölümü Öğrencileri Taner Uygur Ulu, Hüseyin Doğru, Halil Tanrıöver, Emre Kopuk’a teşekkür etti.

Cumhuriyet (5)11

Etkinlik öğrencilerin sorularınızı cevaplanması ve hatıra fotoğrafı çekilmesiyle sona erdi.

Muhabir: Onay Ozan