Halıda aradığın desen, kalite ve tarzı Mithatpaşa Mahallesi Turan Caddesi No: 33’de kapılarını aralayan Desen Halı’da bulacaksınız. Bu anlamda Süleyman Sezer ve Mustafa Mutlu, halıcılık alanında 15 yıllık bilgi ve birikimlerini ‘Desen Halı’ İşletmesinde Salihlili vatandaşlarla buluşturdu.

Desen Halı (13)

KALİTE VE UYGUN FİYAT BİRARADA

Açılış öncesinde işletme ve halı çeşitliliği hakkında bilgiler paylaşan Süleyman Sezer, her bütçeye uygun kaliteli halı çeşitlerini işletmelerinde satışa sunulduğunu ifade etti. Sezer, “Bahariye, Crea, Moqa, Optima, Soft Halı grubuyla çalışıyoruz. Ürünlerimiz tamamen akrilik ve silinip, yıkanabilir olup tamamen kullanışlıdır. Dekoratif ve kilim tarzı modellerimiz var. En önemlisi her bütçeye uygun şekilde halı, çeşitliliğine sahibiz.” dedi.

Desen Halı (8)

DUALAR EŞLİĞİNDE AÇILDI

Desen Halı dualar eşliğinde Salihli Belediye Başkanı Mazlum Nurlu, Salihli Esnaf Ve Sanatkârlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkan Erdal Tunca ve yoğun kalabalık eşliğinde kurdele kesimi ile hizmete kapılarını araladı.  Açılış sonrasında vatandaşlara yemek ikramında bulunuldu.

Desen Halı (14)

Desen Halı (15)

Desen Halı (16)

Desen Halı (21)

Desen Halı (20)

Desen Halı (19)

Desen Halı (18)

Desen Halı (10)

Desen Halı (9)

Desen Halı (23)

Desen Halı (22)

Desen Halı (6)

Desen Halı (5)

Desen Halı (4)

Desen Halı (3)

Salihli Ülkü Ocakları’ndan aşure ikramı Salihli Ülkü Ocakları’ndan aşure ikramı

Desen Halı (2)

Desen Halı (1)

Muhabir: ONAY OZAN