En özel anılarınızı profesyonel anlamda ölümsüzleştirmek istiyorsanız Elif Öksüz Photography yanı başında. Atatürk Mahallesi Kurudere caddesi Kamiloğlu İşhanı kat:4 daire: 406’da hizmete giren Elif Öksüz Photography işyerinin açılışına Salihli Esnaf Sanatkarlar Kredi Kefalet kooperatifi başkanı Erdal Tunca, Ziraat Odası Başkanı Cem Yalvaç,  Öksüz ailesi, sevenleri ve yakınları katıldı.

Google Haritalar'a yeni özellik: Radar noktaları artık gözükecek! Google Haritalar'a yeni özellik: Radar noktaları artık gözükecek!

D S C 1127

D S C 1135

D S C 1125

D S C 1113

D S C 1101

‘Profesyonel anlamda yaptığımız çekim ve video klipleri ile vatandaşlarımızın özel günlerini ölümsüzleştireceğiz, işimizde en iyisiyiz’ diyerek eşi İbrahim Öksüz ile birlikte açılışını yaptığı işletmesi hakkında bilgiler aktaran Elif Öksüz, “Burada iş mekan çekimlerimiz olduğu gibi dış mekan çekimlerimiz olacak. Bu çekimler arasında evlilik teklifi olur, Yeni doğan bebeklerimiz olur,  doğum günleri olur bu tarz özel günlerde gerek fotoğraf, gerekse video klip tarzı şeklinde çekimler yapıyoruz. İlerleyen süreçte düğün ve nişan dış çekimlerinde de vatandaşlarımıza kaliteli hizmeti sunmayı planlıyoruz. İşimizde en iyisiyiz ve işimizde iddialıyız. En güzel anılarınızı bizlerle ölümsüzleştirin” ifadelerine yer verdi.

D S C 1102

Açılış dualar eşliğinde yapılırken, Esnaf Sanatkarlar Kredi Kefalet kooperatifi başkanı Erdal Tunca, Ziraat Odası Başkanı Cem Yalvaç’ta yeni iş yerinin ‘Hayırlı olması’ temennisinde bulundu. Öksüz ailesi, açılışa katılım sağlayan herkese teşekkür etti.

D S C 1150

D S C 1144

D S C 1139D S C 1111

D S C 1110

D S C 1109

D S C 1108

D S C 1104

D S C 1103

Muhabir: ONAY OZAN