Her burcun özellikleri diğerlerine göre farklılık gösterir. Burçların benzerlikleri olsa da onları birbirinden ayıran temel özellikleri de vardır. Bazı burçlar kıskanç bazıları eğlenceli ve bazıları da oldukça kindar olabilir. Bu özellikleri bakımından her burç kendince benzersizdir.

Astroloji

Bizler de 12 burç arasından en güvenilir 5 burç ve en güvenilmez 3 burcu sizler için derledik.

En Güvenilir 5 Burç

Aslan

En Güvenilir Burçlar (2)

Aslan burcu olanlar çevresindeki her insana destek olur. Yalan söylemeyi ve oyunlar oynamayı beceremezler.

Koç

En Güvenilir Burçlar (4)

Koç burcu yalana asla tahammül edemez. Hayatlarında her zaman dürüst ve doğal olmayı tercih ederler. Güven onlar için çok önemlidir. Koç burçları insanları asla yarı yolda bırakmaz. Sinsi ve tehlikeli planları yoktur.

Boğa

En Güvenilir Burçlar (3)

Boğa burçları, sevdiği insanlara ihanet etmeyi aklından bile geçirmez. Hayatındaki insanlara ve işine bağlı olur. Boğa burçları kimsenin hakkında olumsuzluk düşünmez. Arkadan iş çevirmez. Her şeyi olduğu gibi yaşar. Boğa burçlarının yaşamlarında ufak tefek yalanlara bile yer yoktur.

Oğlak

En Güvenilir Burçlar (5)

Astrolojideki en güvenilir burçlar arasında Oğlak burcu da yer alır. Oğlak burçları sonucu ne olursa olsun asla yalan söylemez. Dürüstlük onlar için önemlidir.

Başak

En Güvenilir Burçlar (1)

Başak burcu, Zodyak'ın en güvenilir burçlarından biridir. Bu burcun insanları genellikle dürüst, sorumluluk sahibi ve prensiplidir. Başak burçları, sözlerini tutmak ve verilen görevleri yerine getirmek için ellerinden geleni yaparlar.

En Güvenilmez 3 Burç

İkizler

En Güvenilmez Burçlar (3)

Karasız yapıları ile bilinen ikizler burcu kişileri anlık olarak karar değiştirdiği için o an moduna ne uyuyorsa ona göre şekillenebiliyor. Her zaman yalnızca kendi çıkarlarına odaklanan ikizler kişisine güvendiğinizde zararlı çıkma ihtimaliniz çok çok yüksek...

Akrep

En Güvenilmez Burçlar (2)

Ruh hali bir anda çok iyi bir anda çok kötü olan Akrepler bazen karşısındaki kişiye bu yönüyle hayatı zindan edebiliyor. Hassas yapılarını bahane ederek karşısındaki kişiyi manipüle edebilen bu kişiler yalan söyleme konusunda adeta usta olmaları ile biliniyor.

Terazi

En Güvenilmez Burçlar (1)

'Sinsi' olarak tabir edilen terazi burçlu kişiler sır tutamadıkları için sürekli pot kırarlar.

Kaynak: Ayşenur Yılmaz