Koç Günlük Burç Yorumları

Koç burcu

Geçmiş üzerinize ağır bir yük bindiriyor ve gücünüze adım atmanızı engelliyor. O halde, sadece bugünlük, bu güvensizlikleri çıkış kapısına kadar yürüyün ve en çok korktuğunuz şeyi yapmak için kendinize meydan okuyun. Evrenin sizi seviye atlamanız ve kendinizin en somutlaşmış versiyonu olarak ortaya çıkmanız için her zaman ve sonsuza kadar desteklediğini bilin. Bu Aralık ayında kullanılacak kristaller: sarı kalsit veya kaplan gözü.

Kozmik ipucu: Koç, kendi yolundan çekil!

Boğa Günlük Burç Yorumları

Boğa burcu

Çekim Yasasının sırları: Sizinmiş gibi yürüdüğünüzde, sizinmiş gibi konuştuğunuzda, dünya zaten size aitmiş gibi hareket ettiğinizde, arzuladığınız ve hak ettiğiniz mucizeleri deneyiminize çağıran etrafınızda güçlü bir manyetik alan yaratırsınız. Öyleyse, evrenin her zaman ve sonsuza dek sizin lehinize komplo kurduğunu hatırlayarak, bu tezahür kaslarınızı bilinçli olarak esnetin. Ah, bir şey daha! Kendinizden şüphe etmeyin veya yıllar boyunca gösterdiğiniz sıkı çalışmayı sorgulamayın. Emeğinizin meyvelerini yakında alacağınıza güvenin.

Kozmik ipucu: Evren her zaman ve sonsuza kadar sizin için komplo kuruyor.

İkizler Günlük Burç Yorumları

Yapmamız gerekeni yaptığımızda ve hayatın zorlu arazilerinde cesur ve açık bir kalple yol aldığımızda, gizli portallara girebilir ve bir zamanlar imkansız olduğunu düşündüğümüz şeyleri başarabiliriz. Şimdi hayatınızda öyle bir zaman ki İkizler! Bu yüzden kendinize olan inancınızı geri koyun. Yukarıdaki ve aşağıdaki ilahi güçlere olan inancınızı yeniden koyun. Ah, bir şey daha! Emeğinizin meyvelerini yakında en beklenmedik şekilde alacağınızı bilin.

Kozmik ipucu: Refah portalına şık bir şekilde girmeye hazır olun!

Dünyanın en güzel 100 kadını belli oldu: 3 isim Türkiye'den! İşte o güzeller Dünyanın en güzel 100 kadını belli oldu: 3 isim Türkiye'den! İşte o güzeller

Yengeç Günlük Burç Yorumları

Kanser

2023 bitmek üzere ve size başaramadığınız, yolunda gitmeyen her şeyi düşündürüyor. Peki ya bir an için bakış açınızı değiştirseniz? Peki ya bunun yerine atılımlara ve zaferlere odaklanmanıza izin verseydiniz? Sadece bir hatırlatma: İlahi plan sonsuza kadar sizin lehinize işleyecektir. Yeni yıla en iyinin henüz gelmediğini bilerek girin.

Kozmik ipucu: En iyisi henüz gelmedi!

Aslan Günlük Burç Yorumları

Rahatsızlık gerçektir, ancak rahatsızlık aynı zamanda artık en yüksek ve en büyük iyiliğinizle uyumlu olmayan şeyi farkındalığınıza da getiriyor. Kendinizi seçmekten korkmayın. Gerektiğinde sınırlarınızı yeniden onaylamaktan korkmayın. Çalışmayı yapmak için zaman ayırmak, ihtiyacınız olan dersleri entegre etmenizi sağlayacaktır. Eğer netlik eksikliği sürekli oluyorsa, soruların üzerine oturun. Belki yol doğrusal değildir. Belki hatalar da öğrenme derslerinin bir parçasıydı.

Kozmik ipucu: Rahatsızlık aynı zamanda en yüksek ve en büyük iyiliğinizle artık uyumlu olmayan şeyin farkındalığını da ortaya çıkarıyor.

Başak Günlük Burç Yorumları

Başak

Barış ve netlik şu anda en büyük hediyeniz Başak. Ne yaratmak için burada olduğunuzu biliyorsunuz ve Ruh ile işbirliği içinde sihir dokuyorsunuz. Şu anda aldığınız fikirlere güvenin. Büyüyen ayın size yakın zamanda ektiğiniz değişim tohumlarını besleme şansı sunduğunu bilin. Kontrol edemediğiniz şey, tezahür sürecinin "nasıl" olduğudur. Dolayısıyla, rehberlerinizin görünmezlik konusunda büyük ipleri sizin adınıza kullandığını içsel olarak bilerek, sonucu yukarıdaki ve aşağıdaki gizemli güçlere teslim edin.

Kozmik ipucu: Elinizden gelenin en iyisini yapın ve gerisini teslim edin. 

Terazi Günlük Burç Yorumları

Terazi

Altın Çağınıza şık bir şekilde giriyorsunuz! Yay mevsimi, kutsal amacınızı yerine getirdiğinizi, kolektif bilinçte değişimin tohumlarını ektiğinizi ve birlikte yaratıcı bir kimya hissettiğiniz kişilerle sihir ördüğünüzü görüyor. Unutmayın, mesele doğru yapmak ya da mükemmel olmakla ilgili değil (çünkü mükemmellik sıkıcıdır ve bunu herkes bilir!) Mesele şu anda kalmak ve yaratıcı bilincin kendini ifade etmesi için bir araç olduğunuzu hatırlamaktır. Not: Sadece "kendiniz" olarak başkalarına ilham veriyorsunuz!

Kozmik ipucu: Altın Çağınıza şık bir şekilde giriyorsunuz!

Akrep Günlük Burç Yorumları

Akrep

Kendinizi ve dünyayı merak etmeye başlıyorsunuz ve sınırlarınızı hiç yapmadığınız şekillerde zorluyorsunuz. Vahşi doğaya adım atmak ilk başta korkutucu gelebilir ve bu sorun değil. Unutmayın, vahşi doğa aynı zamanda sihrin sizi beklediği yerdir. Bazılarınız şu anda aktif olarak ek işlerinizi düşünüyor olabilir. Evet, bunu kazançlı bir fırsata dönüştürmenin bir yolu var. Kartlarınızı doğru oynayın.

Kozmik ipucu: Bırakın merakınız size yol göstersin. 

Yay Günlük Burç Yorumları

oğlak

Dünya okulu acımasız olabilir. Ama şu anda unuttuğunuz şey bulutların ötesinde bir gökkuşağının olduğudur. Bulutların ötesinde bir gökkuşağı var. Bu nedenle, bu düşük titreşimli enerjilerin sizi aşağı çekmesine izin vermek yerine, oyun ruhunu kucaklayın. "Bugün" kendinizi iyi hissetmek için neler yapabileceğinize odaklanın. Unutma, buraya doğuştan gelen büyünü hatırlamak için geldin. Sevinci, mutluluğu ve huzuru her haliyle yaşamayı hak ettiğinizi hatırlamak için buraya geldiniz.

Kozmik ipucu: İçinizdeki büyüyü hatırlayın.

Oğlak Günlük Burç Yorumları

Oğlak

Cennetin sizin için bir planı var! Ve şu anda yıldızlar, arzuladığınız ve hak ettiğiniz ilahi birliği deneyiminize getirmek için hizalanıyor. Öyleyse, sizin olması gerekenin ne olursa olsun işe yarayacağını bilerek, cesur ve açık bir kalple hayatın tüm lezzetlerini ortaya çıkarın. Yaratıcı teklifler söz konusu olduğunda takdir yetkisini kullanın. Parlayan her şey altın değildir. Size bilmediğiniz bir şey söylemiyoruz!

Kozmik ipucu: Bilinçli bağlantı şu anda sizin için bir tema.

Kova Günlük Burç Yorumları

Onlarla birlikte bir havanız var Kova! Bunu size söylememize ihtiyacınız yoktu. Bu hafta, mümkün olduğu kadar açık ve ifade edici olmanız teşvik ediliyor. Büyük duygularınızın kendinize özgü bir şekilde bilinmesine izin vermek. Sadece bir hatırlatma: Dalga geçmek sizin lehinize olabilir veya olmayabilir. Bu nedenle, bu aynı zamanda gevezelik yeteneğinizi bileme zamanıdır. İlham aldığınız her şekilde kendinizi ifade etme zamanı. Hikayeniz anlatılmayı hak ediyor.

Kozmik ipucu: Büyük duygularınızın kendinize özgü bir şekilde bilinmesine izin verin.

Balık Günlük Burç Yorumları

Dileklerin beklenmedik bir şekilde gerçekleşmesi gibi bir yolu vardır! Bu, yıllar geçtikçe farkına vardığınız bir şeydir. Bugün, bir zamanlar uzak bir hayal olan şeyler için duraklamanız, nefes almanız ve şükretmeniz isteniyor. Tam olarak olmanız gereken yerdesiniz ve ilerledikçe yaşam kaliteniz artacaktır Balık. Aşk ve romantizm söz konusu olduğunda, zamanla çiçek açma potansiyeli olan büyülü bir bağlantıya işaret edilir. Yine de bazı şeyleri olduğu gibi kabul etmeyin. Doğrudan sorular sorun ve birlikte hayal ettiğiniz gelecek hakkında sohbet edin.

Kozmik ipucu: Evren sizin için en iyisini ve yalnızca en iyisini istiyor.

Burç Tarihleri

  • Koç Burcu (21 Mart- 20 Nisan)
  • Boğa Burcu (21 Nisan – 20 Mayıs)
  • İkizler Burcu (21 Mayıs – 21 Haziran)
  • Yengeç Burcu (22 Haziran – 22 Temmuz)
  • Aslan Burcu (23 Temmuz – 23 Ağustos)
  • Başak Burcu (24 Ağustos – 23 Eylül)
  • Terazi Burcu (24 Eylül – 23 Ekim)
  • Akrep Burcu (24 Ekim – 22 Kasım)
  • Yay Burcu (23 Kasım – 21 Aralık)
  • Oğlak Burcu (22 Aralık – 20 Ocak)
  • Kova Burcu (21 Ocak – 19 Şubat)
  • Balık Burcu (20 Şubat – 20 Mart)
Kaynak: Ayşenur Yılmaz