Koç Günlük Burç Yorumları

Koç burcu

Ancak yorgunluk gerçektir ve şu anda yorgunluk sizi duraklatma düğmesine basmaya ve kendinize hak ettiğiniz güzelliği vermeye teşvik ediyor. Bu nedenle, duraklatma düğmesine basın ve uğraştığınız her şeyin doğası gereği geçici olduğunu hatırlayarak kendinize özlem duyduğunuz güzelliği verin. İşin iyi tarafı, hayatınızın bu bölümüyle ilgili acı ve ıstırap, sizi daha derine dalmaya ve önemli sorular sormaya teşvik ediyor. Koç, felsefe çalışmak veya hayatın anlamı hakkında sohbet etmek senin için önemli bir tema olarak ortaya çıkıyor.

Kozmik ipucu: Seçtiğiniz bir konuyu daha derinlemesine araştırmak istiyorsanız şimdi tam zamanı!

Boğa Günlük Burç Yorumları

Boğa burcu

Anladık Boğa! Arada sırada varoluşçuluğun tavşan deliğine inmeyi seviyorsunuz. Ama bu hoşgörünün size hiçbir faydası olmadığını bizden daha iyi biliyorsunuz. Yani bakış açınızı değiştirin. Kaostaki düzeni tanıyın. Aslında işinize yarayan şeylerin farkına varın. Aynı zamanda ihtiyacınız olan yerde direnişinizi bırakın. Unutmayın, eski kalıplardan, kuşakların lanetlerinden kurtuluyorsunuz. Tünelin sonundaki ışığın gerçek olduğuna düşünün. 

Kozmik ipucu: Tünelin sonundaki ışık sizi sıcak bir kucaklamayla saracak. 

İkizler Günlük Burç Yorumları

Daha fazlasını yapmak için yanan arzu. Ne zaman bitiyor İkizler? Ne zaman duraklarsınız, etrafınıza bakarsınız ve sonunda şimdi en iyi yaşamınızda olduğunuzu anlarsınız? Yılın son hafta sonu, yavaşlama zamanının geldiğini hatırlatıyor. Farkındalık pratiği yapmak ve şu anda olmanın sevincini kucaklamak. OlmanIZ gereken yerdesiniz. Her şey olması gerektiği gibi.

Kozmik ipucu: Ya rahatlamaya ve almaya karar verseydiniz?

Yengeç Günlük Burç Yorumları

Kanser

Eğer ince ipuçları işe yaramıyorsa oyun planını değiştirmeniz gerekir Yengeç. 90'ların Bollywood filmlerinden bir karaktermişsiniz gibi onları ilgiye boğmanızı önermiyoruz. Size sadece açık ve dürüst bir yaklaşımın çok işe yarayacağını hatırlatıyoruz! Unutmayın, hayat garanti kartlarıyla gelmiyor. Eylemlerimizin sonucunu her zaman ölçemeyiz. Yapabileceğimiz tek şey, bizim olanın her zaman evrenimize girmenin bir yolunu bulacağını bilerek, güven, inanç ve teslimiyetle yaşam boyunca ilerlemektir.

Kozmik ipucu: Ya kendinizi açık ve dürüst bir şekilde ifade etmeye karar verirseniz?

Aslan Günlük Burç Yorumları

Yaratıcı özgürlük oyunun adıdır. Özgür kalmak istiyorsunuz. Kozadan kurtulmak için. Kim olmanız beklendiğine dair beklentilerden kurtulmak için. 'Zorunluluklar' ve 'zorunluluklar'ın ötesinde bir alan var. Sihrinizi burada keşfedeceksiniz! Sihir, dans ve hareketten bahsetmek bazıları için gündemde olabilir. Bırakın vücudunuzun ritmi sizi yönlendirsin. Bırakın evrenin ritmi sizi yönlendirsin. Buraya küçük yaşamak için gelmediniz. Buraya en geniş yaşamınızı yaratmak için geldiniz.

Kozmik ipucu: Artık özgür kalma zamanı!

Başak Günlük Burç Yorumları

Başak

Sevme ve sevilmenin sizin zamanınız olduğunu biliyorsunuz! Bağlılığın büyüsünü ve birliğin şifasını deneyimlemek. O halde kalbinizi açın ve ilahi muhatabınıza yer açın. Aynı zamanda kendinize, olduğunuz kişi olma, olduğunuz gibi gelme iznini verin. Özgünlüğünüz, içinizde ve dışınızda bir kuantum değişimi yaratacak gizli bileşendir.

Kozmik ipucu: Yakınlık portalına daha derin dalmanın zamanı geldi. Olduğun gibi sevilmene izin vermek.

Terzazi Günlük Burç Yorumları

Terazi

Sözleriniz büyüdür, enerjiniz büyüdür ve inancınız, en çılgın hayallerinizin fiziksel alemde doğmasını sağlayan gizli bileşendir! O yüzden parlamaya devam edin! Küçük ya da güvenli oynama ihtiyacını ortadan kaldırırken, yapmak istediğiniz her şekilde parlamaya devam edin. Aynı zamanda, ilahi güçlerin her zaman ve daima sizin lehinize çalıştığını bilerek, gerekli olan her yerde harekete geçmeyi unutmayın. İçimizden bir ses, yakında hayatınızın bu bölümüne kendi kendinize gelme zamanı olarak bakacağınızı söylüyor!

Kozmik ipucu: Bir metamorfoz zamanına adım atıyorsunuz!

Akrep Günlük Burç Yorumları

Akrep

Bu bloktan daha önce geçtiniz ve yolun nereye çıktığını tam olarak biliyorsunuz. O halde neden ateşle oynamayı seçesiniz ki? O halde neden aynı hataları defalarca tekrarlamayı seçesiniz ki? Kim olduğunuzu hatırlamanız, gücünüzü geri kazanmanız ve gerektiğinde kabloları kesmeniz gerekiyor. Kozmik konferansta kulak misafiri oldum: Standartlarınızı yükseltmenin zamanı geldi Akrep!

Kozmik ipucu: Standartlarınızı yükseltin.

Yay Günlük Burç Yorumları

oğlak

Peki diğer taraftaki çimenler daha mı yeşil? Sevgili Yay, gün boyunca ilerlerken düşünmeniz gereken bir şey var. Bu, 2023'te başaramadıklarınıza, elinizden kaçanlara odaklanmanın "değil" zamanı. Yaratmak istediğiniz şeye odaklanmanın ve davet ettiğiniz şeyin niyetini kalbinizde tutmanın zamanı. Sadece bir hatırlatma: İlahi güçler şimdiye kadarki en iyi yaşamınızı ortaya koymanıza yardımcı olmak için sizinle birlikte ve sizin aracılığınızla çalışıyor!

Kozmik ipucu: Perspektif.

Oğlak Günlük Burç Yorumları

Oğlak

Peki istikrar sizin için ne anlama geliyor sevgili Oğlak ve bunu kendi içinizde nasıl bulabilirsiniz? Bugün, dışsal koltuk değneklerine güvenme ihtiyacınızdan vazgeçmeniz isteniyor. Birisinin ya da bir şeyin sizi bu durumdan kurtarmasını beklemeyi bırakmak. Varlığınıza ne kadar demirlenirseniz, dış dünyada istikrar duygusunu bulmanız o kadar kolay olacaktır. Hal böyle olunca topraklama da sizin için önemli bir tema olarak karşımıza çıkıyor. Öyleyse vahşi doğaya çıkın! Ayaklarınızın altındaki toprağı hissettiğinizde çimlere dokunun. Tutuluyorsunuz, güvendesiniz, korunuyorsunuz. 

Kozmik ipucu: Çimlere dokunmak şu anda ihtiyacınız olan tek manevi uygulamadır.

Kova Günlük Burç Yorumları

Dinleyin Kova! Tezahür sürecinin 'nasıl'ını ve 'nedenini' kontrol edemiyoruz. Bu yüzden elinizden gelenin en iyisini yapın ve gerisini teslim edin. Sihir başınıza gelmeyi bekliyor! Yakında kutsandığınız ilahi desteğin kanıtına tanık olacağınıza güvenin. Bu nedenle, Oğlak burcu mevsimi sizi derin şifa portalına adım atarken görüyor. Sevilmenize, beslenmenize izin verin. Güvendesiniz.

Kozmik ipucu: Her şey tam olması gerektiği gibi gerçekleşiyor. 

Balık Günlük Burç Yorumları

Bir dakikanızı ayırıp gerçekten düşünün. O zamanlar kafanızdaki seslerin fısıldamasına rağmen hayatınızda risk aldığınız, büyük bir risk aldığınız bir dönemdi. Verilen bölüm için bir minnettarlık duygusu mu yoksa geriye dönüp baktığınızda pişmanlık mı duyuyorsunuz? Eskisi olabileceğini hissediyoruz. O halde kendinize bir iyilik yapın, nefes alın ve şeytanlarınızı bir kez daha öldürmeye hazırlanın. Değişikliklere ve önünüzdeki zorluklara hazırsınız! Birçok yaşamdır bu an için hazırlanıyorsunuz.

Kozmik ipucu: Şeytanlarınızı öldürmeye hazır olun!

Burç Tarihleri

  • Koç Burcu (21 Mart- 20 Nisan)
  • Boğa Burcu (21 Nisan – 20 Mayıs)
  • İkizler Burcu (21 Mayıs – 21 Haziran)
  • Yengeç Burcu (22 Haziran – 22 Temmuz)
  • Aslan Burcu (23 Temmuz – 23 Ağustos)
  • Başak Burcu (24 Ağustos – 23 Eylül)
  • Terazi Burcu (24 Eylül – 23 Ekim)
  • Akrep Burcu (24 Ekim – 22 Kasım)
  • Yay Burcu (23 Kasım – 21 Aralık)
  • Oğlak Burcu (22 Aralık – 20 Ocak)
  • Kova Burcu (21 Ocak – 19 Şubat)
  • Balık Burcu (20 Şubat – 20 Mart)
Kaynak: Ayşenur Yılmaz