Modern Çarşamba pazarı yan tarafında bulunan iş yerinde veren elle, alan el arasında köprü vazifesi olan  Doyuran Teyze, Ramazan ayının son gününe kadar  kapıları açık olacak ve askıda yemeğin durağı olmaya devam edecek.

B5A1Ba97 34Db 4C4F A410 2A20B1726155

Vatandaşların ‘Hayır köprüsü’ olarak adlandırdığı Doyuran Teyze yemek evinde yaşanan fiyat artışlarına rağmen yemek çeşitlerinde fiyat artışı olmadı. Fasulye Pilav ayran 20 TL, sulu patates pilav ayran 20 TL, Nohut pilav ayran 20 TL olarak devam ediyor. Askıda yemek uygulaması ile de maddi durumu güç olan kişilere yemekler ocaklarda kaynayacak.

56C4F0E1 872E 47C7 94A1 4F68B49Ca670

27 Temmuz Cumartesi Manisa Planlı Elektrik Kesintileri | İşte Kesinti Olacak İlçeler... 27 Temmuz Cumartesi Manisa Planlı Elektrik Kesintileri | İşte Kesinti Olacak İlçeler...

Doyuran Teyze işletme Müdürü Mustafa Karakaş, “İşletmemiz açık olduğu sürece vatandaşa köprü olmaya ve askıda yemek uygulamasını devam ettirecek. Burada amacımız hayra köprü olmak, veren el ile alan eli birleştirmek. Amacımız maddi imkanı olmayan vatandaşlara kaliteli ve uygun fiyatta yemek çeşitleri sunmak. Bildiğiniz gibi birçok ürünün girdi maliyetlerine zam gelse de bizler bu zamları yemeklerimize yansıtmadık. Gücümüz yettiğince de 20 TL’yi arttırmama kararındayız. Askıda Yemek için kim destek oluyorsa, kim bir garibanın karnının doymasına vesile oluyorsa Allah onlardan binlerce defa razı olsun. Arife günüde Doyuran Teyze açık olacak ve hayra köprü olmaya devam edecek” ifadelerine yer verdi.   

Muhabir: ONAY OZAN