Dündar Kuyumculuk, mücevher dünyasının uzman ve yenilikçi markası D Diamond’ı Salihli halkıyla buluşturdu.

D Ü N D A R6

Salihli'nin Mithatpaşa Caddesi, 18. Sokak 4/D adresinde 27 yıldır hizmet verdiklerini belirten Dündar Kuyumculuk sahipleri Mustafa ve Serdar Dündar, Sevgililer Günü’ne özel eşsiz indirim fırsatları için tüm müşterilerini mağazaya beklediklerini söyledi.

D Ü N D A R7

SEVGİLER GÜNÜ KAMPANYASIYLA NET YÜZDE 50 İNDİRİM

Dündar Kuyumculuk sahipleri Mustafa ve Serdar Dündar, ' Şu an mağazamızda satışa sunulan tüm ürünler, koleksiyonun en son ürünleri. En güncel ürünleri Salihli halkı ile buluşturmaya devam edeceğiz. Bununla birlikte mücevher ustalığını nesilden nesile sürdüren D Diamond'ın son tasarımlarını da satışa sunduk. Salihli'nin pırlanta masasına sahip tek mağazası olarak, Çağla Şikel Ema Koleksiyonu'nu da müşterilerimizin beğenisine sunuyoruz.

D Ü N D A R1

Ayrıca Dündar Kuyumculuk olarak D Diamond ürünlerinde Sevgiler Günü’ne özel net yüzde 50 indirim imkanı sağlıyoruz. Şubat ayı sonuna kadar indirimden faydalanmak isteyen müşterilerimizi mağazamıza davet ediyoruz. Bunun yanı sıra tamamen yenilen mağazamızda yer alan pırlanta gruplarının dışında su yolu, baget, yüzük, küpe ve tüm altın çeşitleri hakkında bilgi almak isteyen tüm müşterilerimizi de mağazamızda görmek isteriz. Farkımız tek olmak, en iyisi olmaya çalışmak, müşterilerimizi memnun etmek.'

D Ü N D A R3

D Ü N D A R4

D Ü N D A R5

Muhabir: Fatma UYSAL