Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından hazırlanan proje kapsamında inşa edilen Ramiz Turan Spor Kompleksi’nde incelemelerde bulunan Kasapoğlu, Kabazlı Şehit İsmail Yavuz İlköğretim Okulu’nda öğrencilerle buluştu, Sevgi Yolu üzerindeki esnafları ziyaret etti.          

Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından hazırlanan proje kapsamında günümüz teknolojisine uygun olarak Gürtaş İnşaat Firması tarafından inşa edilen Ramiz Turan Spor Kompleksi’nde incelemelerde bulunan Kasapoğlu, İlçe kaymakamı Mehmet Kamil Sağlam, Belediye Başkanı Zeki Kayda, Manisa Gençlik ve Spor İl Müdürü Yunus Öztürk ve firma yetkililerinden bilgi aldı.

K A P A K-109

Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından hazırlanan projede birer adet gençlik merkezi, çok amaçlı spor salonu, yüzme havuzu, basketbol sahası, iki adet tenis kortu,14 bin 600 metrekare atletizm pisti ile 1 adet 425 metrekare tribün ve iki giriş kapısı yer alıyor. Spor Kompleksi’nin ihale bedeli ise  128.713.000.00 TL.

Kasapoğlu (1)

Spor Kompleksi’nde incelemelerde bulunan Kasapoğlu daha sonra Kabazlı Şehit İsmail Yavuz İlköğretim Okulu’nda öğrencilerle buluştu, Sevgi Yolu üzerindeki esnafları ziyaret etti.     

Kasapoğlu (2)Gençlik ve Spor eski Bakanı ve İzmir Milletvekili Muharrem Kasapoğlu’na, İlçe Kaymakamı Mehmet Kamil Sağlam, Belediye Başkanı ve Cumhur ittifakı Belediye Başkan adayı Zeki Kayda, Manisa Gençlik ve Spor İl Müdürü Yunus Öztürk, Gençlik ve Spor ilçe Müdürü Oktay Ayaz, Milli Eğitim İlçe Müdürü Mahmut Yenen, İlçe Emniyet Müdürü Burhan Demirkıran, AK Parti İlçe Başkanı Osman Aksoy ve Yönetim Kurulu, MHP İlçe Başkanı Halil Tüfekçi ve Yönetim Kurulu eşlik etti.

Muhabir: Behzat Akcan