Başkan Kayda, mesajında “Üzüntüleriyle ve sevinçleriyle bir yılı daha geride bıraktık. Ülkemiz ve Salihli’miz için güzel gelişmelerin yaşanacağına inandığım 2024 yılını, siz değerli hemşehrilerimle birlikte karşılamanın mutluluğunu yaşıyorum. 2023 yılında Cumhuriyetimizin 100. yıl dönümünü kutlamanın heyecanı, onuru, mutluluğu ve coşkusunu güzel şehrimizde hep birlikte yaşadık. Cumhuriyetimiz, geleceğimizdir. Geleceğimize sahip çıkacağız. Salihli’mizin geleceğine, Türkiye’mizin geleceğine sahip çıkacağız.  Aynı bayrağın altında, Türkiye Cumhuriyeti’ni bir ve beraber olarak sonsuza kadar yaşatacağız.

Zeki Kayda

Cumhuriyetimizin yeni yüzyılında da, “Türkiye ve Türk Yüzyılı” hedefi doğrultusunda azim ve kararlılıkla yolumuza devam edecek, birlik ve beraberlik içerisinde geleceğimizi inşa ederek daha büyük başarılara hep birlikte imza atacağız. Cumhuriyetimizi bizlere armağan eden Büyük Önderimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk ile kahraman silah arkadaşlarını, rahmet, minnet ve saygıyla bir kez daha anıyorum. Salihli Belediyesi olarak, güzel şehrimizi daha ileriye taşımak için tüm birimlerimizle halkımızın hizmetindeyiz. Salihli’mize 10 yıllık görev süremizde kazandırdığımız hizmetlerle değer kattığımızı, kalıcı eserlerle güzel şehrimizi geleceğe taşıdığımızı görmek bizler için gurur kaynağı oldu.

Yılların birikmiş sorunlarını azimle, sabırla ve yılmadan çalışarak çözmek mutlulukların en büyüğüdür. Bu şehirde hep birlikte yaşıyoruz, bu düşünceyle çalışarak Salihli sevdasından gücümüzü alıyoruz. Bu noktada bizlere güvenen tüm hemşehrilerime bir kez daha teşekkür ediyor, Salihli’miz için ter akıtan mesai arkadaşlarıma ve belediye meclis üyelerimize şükranlarımı sunuyorum. Yeni yılda da ilk günkü heyecanla Altın Şehir Salihli’mize daha büyük projeler ve hizmetler kazandırmak için ter akıtacağız.

2024 yılının tüm hemşehrilerime sağlık, mutluluk, bereket ve bol kazanç getirmesini temenni eder, ülkemizin huzuru ve milletimizin birliği adına her türlü bölücü faaliyetlerin son bulmasını dilerim. Yeni yılınız kutlu olsun.” Sözlerine yer verdi.

Kaynak: Fatma UYSAL