Google Haritalar'a yeni özellik: Radar noktaları artık gözükecek! Google Haritalar'a yeni özellik: Radar noktaları artık gözükecek!

31 Mart yerel seçimleri, Salihli’de CHP’nin zaferi ile sonuçlandı ve 60 binin üzerinde oy alan Mazlum Nurlu, Salihli Belediye Başkanı seçildi.

Salihli Belediyesi hizmet binası önünde Başkan Yardımcısı Mahmut Süreyya Karaoğlu tarafından karşılanan Nurlu’ya çiçek takdim edildi.

Salihli Belediyesi hizmet binası önünde gerçekleştirilen devir teslim töreninde Salihli eski belediye başkanı Zeki Kayda’nın yer almaması, CHP Salihli İlçe Teşkilatı tarafından 2014 yılında gerçekleştirilen  törene atıfta bulunularak eleştirildi.

Salihli eski belediye başkanı Zeki Kayda, eleştiriler üzerine yazılı bir açıklama yaptı.

Kayda açıklamasında ‘2014 yılında gerçekleştirilen yerel seçimlerin ardından sayın Belediye Başkanı Mustafa Uğur Okay’ı devir teslim töreni için bizzat kendim aradım. Kendisi de sınırlı bir katılım olacak ise devir teslim törenine katılacağını belirtti. Bu konuşmamızın ardından Mustafa Uğur Okay devir teslim törenine katılım sağladı. 31 Mart tarihinde gerçekleştirilen seçimlerinin ardından ise devir teslim töreni için ne arandım ne de benimle herhangi bir iletişime geçildi. Kamuoyuna duyurulur”

Muhabir: Onay Ozan