Oyuncu kadrosunda Sıla Türkoğlu, Evrim Alasya, Ceren Yalazoğlu, Barış Kılıç ve Sibel Taşçıoğlu'nun yer aldığı Kızılcık Şerbeti dizisinde Mihre’yi canlandıran genç oyuncu Gizem Yanık’ın son paylaşımları gündem oldu. Peki Kızılcık Şerbeti Mihri kimdir? Kızılcık Şerbeti’nin Mihri’si Gizem Yanık kimdir, kaç yaşında, hangi dizlerde oynadı? Tüm merak edilenlere haberimizde yer verdik. İşte detaylar…

Kızılcık Şerbeti Mihri Kimdir (1)-2

Kızılcık Şerbeti Mihri Kimdir?

Kızılcık Şerbeti dizisinde Mihri rolüne hayat veren Gizem Yanık izleyicilerin dikkatini çekti. Nursema’nın hat çalışmalarıyla ilgilenen koleksiyoner Ertuğrul’un mazbut kızı olan Mihrimah evlenmek için ilk adımı attı.

Kızılcık Şerbeti Mihri Kimdir (1)-1Nursema ile zaman içinde arkadaş olan Mihri’nin annesi ölmüş. Ertuğrul’un davetine katılan Ünal ailesinin İbrahim’le karşılaşması herkes için kötü bir sürpriz oldu. Ertuğrul ne yapacağını şaşırmış bir hale geldi. Önce Abdullah Bey ve Ömer’den olayı dinledi ve onlara inandı. Daha sonra Nursema ile konuşup kesin olarak ikna oldu. Ancak Ertuğrul’un kızı Mihri İbrahim’e inandı. Babasını dinlemeyip İbrahim ile görüşmeye devam eden Mihri’yi bu yanlıştan döndürmek Nursema’ya kaldı. Nursema’nın anlattıklarına rağmen İbrahim’e inanmayı seçen Mihri babası Ertuğrul’u da karşısına aldı. Mihri İbrahim’le kaçtı ve onun Nursema’nın anlattığı kişi olduğunu gördü.

Kızılcık Şerbeti Mihri Kimdir (3)

Yeni bölümlerinde Kıvılcım’ın kızı Çimen’le olan arkadaşlığı ve Ömer’in oğlu Metehan’a olan ilgisiyle seyirci karşısına çıkıyor.

Kızılcık Şerbeti Mihri Kimdir (4)

Kızılcık Şerbeti Mihri Kimdir (2)

Gizem Yanık Kimdir?

Gizem Yanık oyuncu, tiyatrocu.

Ankaralı olan güzel oyuncu, İstanbul Okan Üniversitesi Tiyatro Bölümü mezunudur. Konservatuvarı %100 burslu kazanan Yanık, başarı ile mezun olmuş ve günümüzde tiyatro, dizi oyunculuk kariyerini sürdürmektedir. Ayrıca Maltepe Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Tiyatro Bölümü’nde de tam burslu eğitim aldığı belirtiliyor.

Gizem Yanık Kimdir (15)

Gizem Yanık Hangi Dizlerde Oynadı?

  • Yalı Çapkını
  • Kızılcık Şerbeti

Gizem Yanık “Çatı” isimli tiyatro oyunuyla dikkatleri üzerine çekmeyi başarmıştır.

Gizem Yanık'ın Kariyeri

Gizem Yanık, kısa sürede oyunculuk kariyerinde önemli bir yer edindi. "Yalı Çapkını" dizisinde İhsanlı ailesinin büyük oğlu Tarık'ın eski eşi olarak başladığı televizyon kariyerine, "Kızılcık Şerbeti" dizisinde Mihri karakteriyle devam ediyor. Genç yaşına rağmen başarılı bir oyunculuk kariyeri inşa eden Gizem Yanık, izleyicilerin beğenisini kazanmaya devam ediyor.

Gizem Yanık Kaç Yaşında?

Gizem Yanık 27 Şubat 2000 doğumlu ve 23 yaşındadır.

Gizem Yanık’ın Burcu Ne?

Gizem Yanık balık burcudur.

Gizem Yanık Boyu, Kilosu Ne?

Gizem Yanık 1.65 boyunda ve 56 kilodur.

Gizem Yanık’ın Sevgilisi Kim?

Gizem Yanık Taha Yusuf Karakaş ile ilişki yaşıyor.

Gizem Yanık Sevgilisi

Gizem Yanık Taha Yusuf Karakaş

Kızılcık Şerbeti Mihri Instagram Hesabı Ne?

Resmi Instagram hesabı @gizemynik‘dir.

Kızılcık Şerbeti'nin Mihri'si Gizem Yanık'ın Instagram hesabından paylaştığı bazı fotoğraflar;

Gizem Yanık Kimdir (16)

Gizem Yanık Kimdir (13)

Gizem Yanık Kimdir (14)

Gizem Yanık Kimdir (11)

Gizem Yanık Kimdir (12)

Gizem Yanık Kimdir (10)

Gizem Yanık Kimdir (9)

Gizem Yanık Kimdir (7)

Gizem Yanık Kimdir (8)

Gizem Yanık Kimdir (6)

Gizem Yanık Kimdir (5)

Gizem Yanık Kimdir (4)

Gizem Yanık Kimdir (3)

Gizem Yanık Kimdir (1)

Gizem Yanık Kimdir (2)

Kaynak: Ayşenur Yılmaz