Yapımcılığını MedYapım’ın, yönetmenliğini Merve Çolak’ın üstlendiği, senaryosunu ise Erkan Birgören’in kaleme aldığı “Korkma Ben Yanındayım” dizisi ilk bölümüyle NOW TV izleyicisiyle buluştu. Korkma Ben Yanındayım dizisinin konusu ve oyuncuları da merak konusu oldu.

Korkma Ben Yanındayım Dizisi Konusu Ve Oyuncuları (1)-1

"Korkma Ben Yanındayım" dizisi, genç bir çiftin beklenmedik bir hamilelikle nasıl mücadele ettiğini ve bu durumun aileleri üzerindeki etkilerini konu alıyor. İnci ve Mert'in hikayesi, izleyicilere hem duygusal hem de düşündürücü anlar yaşatıyor. İşte Korkma Ben Yanındayım dizisi konusu, oyuncuları ve diğer merak edilenler…

Korkma Ben Yanındayım Dizisi Konusu Ve Oyuncuları (2)

Korkma Ben Yanındayım Konusu

İnci, ailesinin göz bebeği, geleceğe umutla bakan bir genç kızdır. Mert ile yaşadığı beklenmedik olay, hayallerini ve gelecek planlarını tehlikeye atar. Bu durum, her iki gencin de yaşamını kökten değiştirecek bir sürecin başlangıcı olur.

Korkma Ben Yanındayım Inci Mert

İnci'nin ailesi, zorluklarla dolu hayatlarına rağmen, kızlarının eğitimi ve mutluluğu için her türlü fedakarlığı yapmaya hazırdır. Özellikle İnci'nin annesi Seher, aynı okulda hademe olarak çalışarak ailesine destek olurken, bir yandan da kızının doktor olma hayalini gerçekleştirmek için çabalar.

Korkma Ben Yanındayım Dizisi Oyuncuları (4)

Ulusözler Koleji'nin sahibi Turgut, kendi hırsları ve baskılarla dolu dünyasında, eşi Aylin ile proje gibi bir evlilik sürdürmektedir. Aylin, bu zorlu evliliğin içinde bile çocukları için yapmayacağı fedakarlık yoktur.

Korkma Ben Yanındayım Dizisi Oyuncuları (7)

İnci ve Mert'in hikayesi, genç yaşta karşılaşılabilecek zorluklar ve aile içi dinamikler üzerine derin bir bakış sunuyor. "Korkma Ben Yanındayım" dizisi, genç seyircilere yaşamın beklenmedik sürprizlerine karşı dirençli olmanın önemini vurgularken, aile bağlarının gücünü de hatırlatıyor. İzleyiciler, bu sürükleyici dizide, gençlerin ve ailelerinin karşılaştıkları zorluklar karşısında nasıl bir araya geldiklerini ve birbirlerine nasıl destek olduklarını görecekler.

Korkma Ben Yanındayım Gerçek Hikaye Mi (3)

Korkma Ben Yanındayım Oyuncuları

  • Şevket Çoruh - Selahattin
  • Günay Karacaoğlu - Seher
  • Murat Aygen - Turgut
  • Nilsu Berfin Aktaş - İnci
  • Didem Balçın - Aylin
  • Eren Ören – Mert
  • Doğaç Yıldız – Tufan
  • Durukan Çelikkaya – Cihan
  • Baran Emir Polat – Efe
  • Serhat Özcan – Nihat
  • İpek Türktan - Tülin
  • Erdem Kaynarca - Mustafa

Korkma Ben Yanındayım Dizisi Oyuncuları (1)

Korkma Ben Yanındayım Gerçek Hikaye mi, Uyarlama mı?

Ulusözler Koleji'nde burslu olarak eğitim gören İnci ve okulun varlıklı sahibinin oğlu Mert'in hayatının, beklenmedik bir hamilelikle bambaşka bir yön aldığı Korkma Ben Yanındayım dizisi orijinal hikayedir. Dizinin uyarlama olmadığı ifade edilmiştir.

Korkma Ben Yanındayım Dizisi Oyuncuları (6)

Korkma Ben Yanındayım Nerede Çekiliyor?

Korkma Ben Yanındayım dizisi İstanbul'un çeşitli semtlerinde çekilmektedir. Dizi Beşiktaş ve Galata gibi semtlerde çekiliyor.

Korkma Ben Yanındayım Dizisi Oyuncuları (5)

Korkma Ben Yanındayım Hangi Gün Hangi Kanalda Yayınlanıyor?

Korkma Ben Yanındayım dizisi NOW TV ekranlarında her Cumartesi saat 20:00’de izleyiciyle buluşuyor.

Korkma Ben Yanındayım Dizisi Oyuncuları (3)

Korkma Ben Yanındayım Oyuncuları ve Karakterleri

Şevket Çoruh – Selahattin

Şevket Çoruh Selahattin

Selo ailenin babasıdır. Seher ile evlidir. Belediyede çöpçü olarak çalışmaktadır. İyi kalpli bir adamdır, ailesi için her türlü fedakarlığı yapan gururlu ve şefkat dolu bir babadır. Tanık olduğu tüm kötülüklerin karşısında dimdik durur. En büyük hayali kızı İnci’nin doktor olmasıdır.

Günay Karacaoğlu – Seher

Günay Karacaoğlu – Seher

İnci’nin annesi, Selo’nun eşidir. Cefakar bir annedir. Daha 5 yaşında bir oğlu vardır. Ulusözler Koleji’nde temizlik personeli olarak çalışmaktadır. Ailesini bir arada ve ayakta tutmak için elinden gelen her şeyi yapar. Çocukları her şeyden önemlidir. Söz konusu çocukları olunca gözü dünyayı görmez.

Murat Aygen – Turgut

Murat Aygen – Turgut

Ulusözler Koleji’nin sahibi. Büyük çabalar sonucu kurduğu hayat düzeninin bozulmaması için tüm gücüyle uğraşır. Tüm dünyayı baskı altına alabileceğini düşünmektedir. Bu düzeni korumak için herkesi ve her şeyi kontrol altında tutmaya çalışırken gözü ailesini bile görmez. Sevgiyi ve şefkati en yakınlarından bile mahrum eden Turgut’u kendi oğulları bile sevemez.

Nilsu Berfin Aktaş – İnci

Nilsu Berfin Aktaş – İnci

İnci Seher ve Selo’nun kızlarıdır. Güzel ve akıllı bir kızdır. Tıp okumak en büyük hayalidir. İçinde büyüdüğü yoksul hayata inat, başarısı ve duruşu ile her zaman örnek gösterilir. Sağlam adımlarla geleceğine yürüyen İnci, ailesi için umut ışığı ve en büyük güç kaynağıdır. Ailesinin gururla gösterecekleri başarılı bir örnek çocuk olmak için çok çalışır. Fakat bir okul partisinde aşkın büyülü dünyasına kapılınca hayat, İnci ve en yakınları için öngörülemez bir hal alır. Okuldan arkadaşı Mert’ten hamile kalır ve hayatı değişir.

Didem Balçın – Aylin

Didem Balçın – Aylin

Turgut Ulusöz’ün eşi. Kocasının baskısı altında yaşayan ürkek bir kadın olmasına rağmen her şeyden önce evlatları için her türlü mücadeleye girebilecek bir annedir.

Eren Ören – Mert

Eren Ören – Mert

Mert “Ulusöz” ailesinin oğludur. Babasının özel okulunda okuyan Mert hem yakışıklı hem de okulun en zengin ve popüler çocuğudur. Okulun sahibi Turgut Ulusöz’ün büyük oğlu olmasına rağmen paranın gücüne kapılmamıştır. Babasının tüm baskısına rağmen doğru bildiği yolda yürümektedir. İnci’ye aşıktır ve İnci’nin hamile kaldığını öğrenmesi ile hayatı değişir.

Doğaç Yıldız – Tufan

Doğaç Yıldız – Tufan

İnci’nin abisi. En büyük hayali şarkıcı olmaktır. Hayalleri konusunda desteklenmeyince kırılır. Bazı konularda hassas ve kırılgan bir yapıda olmasına rağmen söz konusu ailesi olunca kaplan kesilir.

Durukan Çelikkaya – Cihan

Durukan Çelikkaya – Cihan

Ulusöz ailesinin küçük oğlu. Yumuşak ve vicdanlı bir kalbe sahiptir. Babasının korku saçan yapısı karşısında annesi ve abisiyle kurduğu dünyaya tutunarak yaşamaktadır.

Baran Emir Polat – Efe

Baran Emir Polat – Efe

Efe İnci’nin en küçük kardeşidir. Annesi babası çalıştığı için ona komşuları bakar.

Serhat Özcan – Nihat

Serhat Özcan – Nihat

Nihat Mustafa’nın babasıdır; Tülin’in de eşidir. Gururlu bir adamdır. Selehatin ile de yakın arkadaş ve komşudur.

İpek Türktan – Tülin

İpek Türktan Tülin

Tülin Mustafa’nın annesidir. Mustafa’nın İnci’ye olan aşkının farkındadır. Mustafa tek çocuk olduğu için her zaman onun arkasında durmuş Mustafa da şımarmıştır.

Erdem Kaynarca – Mustafa

Erdem Kaynarca – Mustafa

Mustafa İnci’ye aşık bir adamdır. İnci ile aynı mahallede yaşar. Mahallede esnaf olmak ister. İnci’yi takıntı haline getirmiştir.

Korkma Ben Yanındayım Dizisi Oyuncuları (2)

Korkma Ben Yanındayım Gerçek Hikaye Mi (2)

Korkma Ben Yanındayım Gerçek Hikaye Mi (1)


 

Kaynak: Ayşenur Yılmaz