Manisa Barosu Hizmet Binası’nda İş Mahkemesi Hakimi İbrahim Halil Şua, “İş ve Sosyal Güvenlik Hukuku” konusunda avukatlara bilgi verdi.

İş Hukuku (2)11

Eğitim seminerinin açılışında konuşan Manisa Barosu Başkanı Avukat Ümit Rona, “Manisa Barosu olarak her zaman meslek içi eğitimlere önem veriyoruz. Manisa Barosu olarak eğitim noktasında bir iddiamız var. Avukatlarımıza yönelik eğitimleri artırmak. Ve meslekteki gelişen, değişen durumları ele alıyoruz. Meslektaşlarımızın ilgi duyduğu alanlarda, konularda eğitimlerimizi sürdürüyoruz. Manisa Barosu olarak ‘Manisa’da baro var’ derken her açıdan Manisa’da baro var. Eğitim konusunda, cesaret konusunda, mücadele konusunda, adalet noktasında yeniliklere ayak uydurma ve evrensel değerleri koruma konusunda, çocuklar konusunda, kadınlar konusunda her konuda gerçekten farkındalığını hissettiren bir baro anlayışını savunuyoruz. Manisa Barosu geçmişten bugüne çok değerli hukukçuları yetiştiren bir barodur” diye konuştu.

İş Hukuku (4)11

İş Mahkemesi Hakimi İbrahim Halil Şua, yaklaşık 2,5 saat süren eğitim seminerinde İş Mahkemesi Hakimlerinin yaptığı hataları, iş yargılaması usulünü, iş kazalarına dayalı tazminat davalarını ele aldı. Şua, avukatlara imzaladığı kitabını takdim etti.

Türkiye'de bir ilke imza atan merkezde eğitim başladı Türkiye'de bir ilke imza atan merkezde eğitim başladı

İş Hukuku (3)11

İş Hukuku (1)11

Kaynak: İHA