Manisa Büyükşehir Belediyesi’nce çevre temizliği için 45 personelin işe alınacağı duyuruldu. BESOT A.Ş. aracılığı ile alımı yapılacak personelin Manisa merkezde görevlendirileceği öğrenildi.

Büyükşehi̇r (1)

ALIM ŞARTLARI BELLİ OLDU

Çevre temizliği için alınacak personelle ilgili şartlar da belli oldu. 5593 Sayılı Kamu Kurum ve Kuruluşlarına İşçi Alınmasında Uygulanacak Usul ve Esaslar Hakkında Yönetmeliğin 4.maddesinde belirtilen genel şartlar ise şu şekilde oldu.

Yasa dışı ideolojik amaçlı faaliyetlere, anarşi ve terör eylemlerine herhangi bir suretle karışmamış veya katılmamış olmak, Kamu haklarından mahrum bulunmamak, 25-45 Yaş aralığında olmak, Kronik astım, üst solunum yolu rahatsızlığı ve fiziksel engeli bulunmamak, Manisa Merkezde ikamet etmek, Askerliğini yapmış olmak ya da askerlikten muaf olmak, En az ilköğretim mezunu olmak, Başvuru yapacak olan adayların İŞKUR KAYDI olması zorunludur.”

Büyükşehi̇r (3)

BAŞVURU TARİHLERİ NELER ?

Manisa Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılan duyuruda başvuruların, 10 Haziran Pazartesi günü saat 17:30’a kadar kabul edileceği belirtildi. Personel alımına başvurmak isteyenlerin www.manisa.bel.tr adresinde yer alan İş İlanları Portalı üzerinden işlem yapabilecekleri

27 Temmuz Cumartesi Manisa Planlı Elektrik Kesintileri | İşte Kesinti Olacak İlçeler... 27 Temmuz Cumartesi Manisa Planlı Elektrik Kesintileri | İşte Kesinti Olacak İlçeler...

Büyükşehi̇r (2)

Muhabir: ONAY OZAN