Salihli Ülkü Ocakları’ndan aşure ikramı Salihli Ülkü Ocakları’ndan aşure ikramı

Manisa dahil 35 ilde gençlere ücretsiz tatil ve kamp yapma imkanı sağlandı. Diğer illerden Manisa’ya gelecek gençler Manisa tarihi ve turistik yerlerini gezebilecek.

Kamp (1)11

İŞTE KAMPLARLA İLGİLİ ÖNEMLİ BİLGİLER

Gençlik ve Spor Bakanlığı’nın her yıl düzenlediği ve gençlerden yoğun ilgi gören GSB Gençlik Kampları’nın 2024 Yılı Ulusal Kamp Dönemi başvuruları 7 Haziran’a kadar devam ediyor!

Gençlerin bütün bir yıl heyecanla beklediği GSB Gençlik Kamplarına bu yıl da yoğun bir ilgi var. Gençlik Hizmetleri Genel Müdürlüğü bünyesinde; 25 ilde bulunan 11’i deniz, 27’si doğa olmak üzere 38 farklı gençlik kampı yeni misafirlerini ağırlamak için hazır. Tamamen ücretsiz olarak hizmet veren, onlarca etkinliği gençlerle buluşturan, hem dinlendiren hem eğlendiren hem de unutulmaz dostluklara zemin hazırlayan kamplara başvurular için son bir hafta!

Kamp (2)11

Gençlik kampları, kamp sorumluları ve gönüllü kamp liderleri koordinasyonunda, gençler arasında pozitif rekabet duygusunun geliştirilmesi ve serbest zamanlarının etkin değerlendirilmesinde rekreasyon alanları inşa etmek üzere eğlence, macera, adrenalin dolu etkinlikler ve aktivitelerle donatıldı.

Gençlik Kampları, zaman yönetimi, planlama, uygulama ve temel yaşam becerileri gibi yetkinlik alanlarının genişlemesine destek olmak, toplum hayatına adaptasyonda bireysel ödev ve sorumluluklara dair bilinç edinilmesine yönelik istasyon eğitimleriyle de zenginleştirilmiştir.

Başvuru ve detaylı bilgi için ➡️ ghgm.gsb.gov.tr

Son Başvuru Tarihi:  7 Haziran 2024

Kamp (2)11-1

KAMP BAŞVURU İZLENECEK YOLLAR

Google’a “GHGM” yazalım Gençlik Hizmetleri Genel Müdürlüğü web sayfasına ilerleyelim.

Sayfa açılır açılmaz önümüze gelen kamp başvuruları başladı haberine tıklayalım.

Kamplarımıza dair açılan haberin alt kısmındaki başvuru ve detaylı bilgi için tıklayın sekmesine tıklayın.

Yönlendirildiğiniz Giriş yapın sayfasında saniyeyi beklemeden Şimdi Git e tıklayalım.

Önümüze gelen e-devlet sayfasında 18 yaş üstü ise kendi TCKN ile 18 yaş altı ise veli TCKN si ile giriş yapalım.

Giriş yaptıktan sonra Başvurular sekmesine tıklıyoruz.

18 yaş üstü için kendisi adına sekmesine tıklıyoruz.

18 yaş altı için velayeti altındaki kişi adının altındaki velayet sorgula sekmesine tıklıyoruz, çocuğun tc kimlik nosunu yazıyoruz. Açılan sayfada E-GENÇ sekmesine tıklıyoruz iletişim bilgilerini doğru girdiğimizden emin olduktan sonra sağ üstte yeni başvuruya tıklıyoruz

Önümüze gelen sayfada başvur butonuna tıklıyoruz.

Açılan sayfada 2024 Yaz Gençlik Kampları başvuruları tüm bilgi ve başvuru koşullarını okuduktan sonra sayfanın en altında bulunan başvuru yap butonuna tıklıyoruz.

Kamp seçimi ekranından ikamet ilinizin dışından başvuru yapmak isterseniz evet butonuna tıklayarak ilerleyelim başka bir ilden katılmak istediğinizi beyan etme durumunda o ile kadarki ulaşım masrafları size ait olacaktır.

Kamp seçiminizi yaptıktan sonra ilerle butonuna tıklıyoruz.

Kimlik ve iletişim bilgilerini doldurduktan sonra sağlık bilgileri ekranına geliyoruz. Kendi sağlığınız için bilgilerinizi doğru dolduruyorsunuz. Sağlık beyanını onaylayarak devam edin ve ileri butonuna tıklayın.

Açılan saydaki bilgileri dolduralım. Başvurumu kaydet butonuna tıklıyoruz. Başvurunuz tamamlanmıştır.

Kamp (1)11-1

Muhabir: Behzat Akcan