Özel Salihli Hastanesi Başhekimi Operatör Doktor Hakan Duran, seçkin ve deneyimli hekim kadrosu ile bölge halkına en iyi şekilde hizmet vermeye devam edeceklerini söyledi.

Özel Sali̇hli̇ Hastanesi̇ (7)1

Duran, hastanenin kuruluşunun 32. yılı nedeniyle dolayısıyla yaptığı açıklamada “Hastanemiz 1992 yılında çok ortaklı olarak kurulmuş olup günümüze dek faaliyetini kesintisiz devam ettirebilen nadir işletmelerden birisidir. Manisa ilinin ilk özel hastanesi olma özelliğine sahip olan hastanemiz 32 yıldır bölge halkına hizmet vermektedir” dedi.

Özel Sali̇hli̇ Hastanesi̇ (2)1

SEÇKİN VE DENEYİMLİ HEKİM KADROSU

Özel Salihli Hastanesi’nin 10 bin metrekarelik kapalı alanıyla hizmet verdiğini belirten Duran, “Hastanemiz, 22 polikliniği, 3 ameliyathanesi, 4 yoğun bakım ünitesi, toplam 55 yataklı 5 servisi, gelişmiş bir fizik tedavi ve rehabilitasyon ünitesi, endoskopi ünitesi, radyoloji ve biyokimya laboratuvarlar ve güzellik merkezimizle 32 yıldır hizmet vermektedir. Özellikle son aylarda attığımız emin adımlarla büyüyen ve güçlenen kadromuzla sizlere hizmet vermenin kıvancını yaşıyoruz. Seçkin ve deneyimli kadromuz, güler yüzlü personelimizle, emin ellerde, sıcak bir yuva ortamında sizlerle birlikte oluyoruz. 32. Yılımız vesilesiyle bizleri tercih eden halkımıza buradan tekrar teşekkür ediyor, güvenlerine layık olmaya devam ettiğimizi gururla belirtmek istiyorum. Sağlığınız için, bizi seçin' dedi.Özel Sali̇hli̇ Hastanesi̇ (6)1

Kavurucu sıcaklara dikkat | Kalp kriz riski artıyor ! Kavurucu sıcaklara dikkat | Kalp kriz riski artıyor !

Özel Sali̇hli̇ Hastanesi̇ (5)1

Özel Sali̇hli̇ Hastanesi̇ (3)1

Özel Sali̇hli̇ Hastanesi̇ (1)1

Muhabir: Behzat Akcan