Migros hem ürünleriyle hemde kampanyalarıyla son zamanlarda büyük ses getiriyor.

Manisa’yı İşaret eden Cumhurbaşkanı Erdoğan: Yatırımlar devam edecek Manisa’yı İşaret eden Cumhurbaşkanı Erdoğan: Yatırımlar devam edecek

Şimdi de Migros'ta 2 al 1 öde kampanyası başladı.

Migors 1 Alana 1 Bedava Kampanyasi.jpg

Migros 2 AL 1 ÖDE kampanyasında iyi ki aldım diyeceğiniz ürünler ise şöyle: 

Meşrubatlar, atıştırmalıklar, temizlik ürünleri ve gıda çeşitlerinden 

  • Selpak Deluxe Pamuk Katkılı Tuvalet Kağıdı 8'li 139,95 TL, 
  • Maylo Mini Havlu 3 Katlı 6'lı 69,95 TL, 
  • Sleepy Easy Clean Yüzey Temizlik Havlusu 30'lu 44,95 TL fiyatıyla gözümüze çarpanlar oldu.

25-31 MAYIS Tarihleri arasında yağ, un ve makarna gibi Temel Gıda ürünlerindeki Fırsatlarda Money Kart ve Money Bonus Kart sahiplerini bekliyor. 

Temel Gıda Migros Kampanya

Migros Kampanyalarında avantaja doyuran Seç-Al Kampanyası ise Money Kart ile yapılan her 25 TL'lik alışverişte geçerli. Kampanyada her evin vazgeçilmezleri arasında yer alan Ariel deterjanlar, Selpak Tuvalet Kağıtları, Sırma Ayçiçek Yağı ve çeşitli gıda ürünleri yer alıyor.

Migros Kampanyalar Sec Al

Kampanyaya Kurban alışverişi, alkollü içkiler, sigara, operatör, TL ürün yükleme satışları, Sinemia Kart paketi, elektrikli ve elektronik ürünler, bahçe-ev-plaj-ofis mobilyaları, egzersiz aletleri, kuyum ürünleri, fırsat paketleri, Ramazan kolileri, yılbaşı sepetleri, müşteri poşetleri ve yeniden satış amaçlı toplu satın alımlar dahil değildir. Money kullanılarak yapılan ödemelerde, Money tutarı kampanya harcama kotasına dahil değildir. Seç-Al Kampanyası, başka kampanyalar ile birleştirilemez. Bu kampanya Migros, 5M, Mjet, Minigros mağazalarında geçerlidir.

DİĞER TÜM MİGROS KAMPANYALARINA BURADAN ULAŞABİLİRSİNİZ.

Migros 2 Al 1 Ode Kampanyasi

Kaynak: Özlem Sucu