24,25,26 dönem Manisa, 28. Dönem Gelecek Partisi Muğla Milletvekili Selçuk Özdağ, Salihli Belediye Başkanı Mazlum Nurlu’yu ziyaret etti.

Nurlu (4)222

Ziyarete, Gelecek Partisi Manisa İl Başkanı Yaşar Artar, Gelecek Partisi İlçe Başkanı Şerife Öz ve Saadet Partisi Salihli İlçe Başkanı Veysel Çiçek’te eşlik etti.

Nurlu (1)222

Salihli Belediye Başkanı Mazlum Nurlu’ya görevinde başarılar dileyen Özdağ, “Bilgi birikimi ve tecrübeleriniz ile Salihli’nin tüm sorunlarını çözeceğinizden eminiz. Hem Manisa’da, hem de Türkiye’de bir değişim rüzgarı esti. İnşallah Türkiye demokrasisi için önemli bir dönüm noktası oldu. En büyük denetçimiz de halkımız. Manisa’da seçmen bir duyarlılık gösterdi ve sağ duyulu bir şekilde oy kullandı.   İnşallah Salihli’mize güzel hizmetlerde bulunacaksınız. Güzel bir şehrin, kadim bir şehrin başkanı oldunuz” dedi.

Nurlu (2)222

Salihli Belediye Başkanı Mazlum Nurlu ise “Allah bizlere bu onurlu görevi nasip etti. Elimizden geldiğince Salihli halkına en iyi şekilde hizmet edeceğiz. Bir kısmı zamana yayılı olmak üzere toplam 108 milyon lira borcumuz var. Son 10 yılda oldukça değerli çok ciddi miktarda gayrimenkul satışı yapılmış. Bu ve buna benzer bazı konularla ilgili olarak savcılığa suç duyurusunda bulunduk. Salihli Belediyesi, borçları ödeyecek güçte.  Ancak bazı işlerle de ilgili olarak denetçi talep ettik.”

Salihlili dağcı, iki günde beş zirveye tırmanış gerçekleştirdi Salihlili dağcı, iki günde beş zirveye tırmanış gerçekleştirdi

Nurlu (3)2222

Muhabir: Fatma Uysal