Beyaz TV Nur Viral adıyla son dönemlerde oldukça anılmaya başlanmıştır. Nur Viral Hayatta Her Şey Var programının sunucusudur. Özellikle eski eşleri ve evlilik ile ilgili yaptığı yorumlarla sık sık gündeme gelmektedir?

Peki Nur Viral kimdir? Bu yazımızda sizlere Nur Viral ile ilgili merak edilen tüm bilgileri vereceğiz. İşte Nur Viral’in hayatı ile ilgili tüm detaylar…

Nur Viral Kimdir 15

Nur Viral Kimdir?

Nur Viral program sunuculuğu yapan isimlerden bir tanesidir. Pek çok radyoda sunuculuk ve yayın yönetmenliği yapan Viral, özellikle son günlerde sıkla Nur Viral evlilikleri, Nur Viral estetiksiz hâli gibi araştırılmalar yapılmaya başlanmıştır.

Nur Viral, 13 Mayıs 1975 tarihinde İstanbul’da dünyaya gelmiştir. Tüm eğitim hayatını İstanbul’da tamamlayan Nur Viral ilk yayın hayatına 1993 yılında başlamıştır.

Pek çok farklı radyo kanallarında sunuculuk ve yayın yönetmenliği yapan Nur Viral, aynı zamanda Türkiye’nin ilk sağlık programı sunucusu olması ile de bilinmektedir.

İlk sağlık programını Tatlıses TV’de yapmıştır. Burada uzun yıllar Hayat Ağacı isimli sağlık programının sunuculuğunu yaptığı da bilinmektedir.

Nur Viral, Tatlıses TV’den ayrıldıktan sonra pek çok farklı kanalda da sağlık programları yapmaya devam etmiştir.

Tatlıses TV’nin yanında Kanal 7, TNT, Samanyolu TV, Show TV, Türkmax Gurme ve BEYAZ TV olmak üzere pek çok kanalda yemek ve sağlık üzerine programları yapmıştır.

Kendisi özellikle Yemek yapmakla ve dünya mutfakları ile oldukça ilgilidir. Bunun yanında Tür Sanat Müziği aşığı olduğu da bilinmektedir.

Nur Viral şu an hafta içi her gün 11:00’da BEYAZ TV ekranında yayınlanan Hayatta Her Şey Var programın sunuculuğunu yapmaktadır.

Nur Viral Kimdir 14

Nur Viral Kaç Yaşında?

Nur Viral kimdir diye araştırma yapan kişilerin en çok merak ettiği konulardan birisi de Nur Viral’in kaç yaşında olduğudur.

Nur Viral, 13 Mayıs 1975 İstanbul doğumludur. 1975 doğumlu olan ünlü sunucu şu an 48 yaşındadır.

Nur Viral Hangi Kanalda Çalışıyor?

Nur Viral Kimdir 16

Nur Viral sunuculuk hayatına ilk olarak Tatlıses TV ile başlamıştır. Tatlıses TV’den ayrıldıktan sonra TNT, Show TV, Samanyolu TV ve Beyaz TV gibi pek çok kanalda sunuculuk yapmaya devam etmiştir.

Nur Viral, şu an Beyaz TV ekranlarında yayınlanan Hayatta Her Şey Var programının sunuculuğunu yapmaktadır. Programda pek çok konu üzerinde durulmaktadır. Özellikle Nur Viral Nuray Sayarı ile ilgili burçlarla ilgili konuştuğu bölümler oldukça ilgi görmektedir.

Nur Viral Kaç Evlilik Yaptı?

Nur Viral Kimdir 17

Nur Viral kimdir diye araştıran kişiler Nur Viral’in evlilik hayatı ile ilgili detayları da oldukça merak etmektedir.

Nur Viral şimdiye kadar iki evlilik yapmıştır. Nur Viral’in ilk eşinden bir kızı bulunmaktadır. İkinci evliliğini ise Recep Tayyip Erdoğan'ın ekonomi Başdanışmanı Cemil Ertem ile yapmıştır.

2016 yılında Roma Büyükelçiliğinde evlenen Cemil Ertem ve Nur Viral çifti 2019 yılında boşanmıştır. Cemil Ertem Nur Viral Viral yaş farkı oldukça merak edilmesine rağmen Cemil Ertem’in doğum tarihi ile ilgili net bir bilgi bulunmamaktadır.

Nural Viral’in İlk Eşi Kimdir?

Nur Viral’in ikinci evliliğini Cemil Ertem ile ilgili yaptığı bilinmektedir. Fakat ilk evliliğini kiminle yaptığı merak konusudur.

Nur Viral’in ilk evliliğini kiminle yaptığı ile ilgili bir bilgi bulunmamaktadır.

Nur Viral İlk Eşinden Neden Ayrıldı?

Ünlü sunucu Nur Viral ilk eşinin kim olduğu ve ilk eşinden neden ayrıldığı merak konusudur. Fakat ilk eşi ile ilgili hiçbir bilgi bulunmamaktadır.

Nur Viral Esra Ezmeci ile ilgili yaptığı bir programda bir izleyicinin "Beni 6 kere aldatan kocama nasıl bir ders vermeliyim?" sorusu üzerine verdiği yanıt pek çok kişiyi şok etmişti.

İzleyicinin bu sorusu üzerine Nur Viral'in yapıtpı açıklama aşağıdaki gibidir:

  • "Ben hiçbir ikili ilişkilerimde bunu içime sindiremem. Affetmiş gibi dururum ama içim almaz. Affedenlere saygım var. Fakat ben hep derim 'İlişki ayna gibidir, bir kere çizilirse bir daha eski haline dönmez.' Sadece cinsel ilişki değil, yalan da bir aldatmadır. Ben kandırılmış gibi hissederim kendimi. Ben bu yüzden evliliğimi yıktım. Yine olsa yine yıkarım" ifadesini kullandı.

Bu ifadeler üzerine ikinci eşinden boşanma sebebinin aldatma olabileceği iddiaları ortaya atıldı.

Nur Viral Kiminle Evli?

Nur Viral Kimdir 19

İki kez evlilik yapan Nur Viral, en son evliliğini Cemil Ertem ile yapmıştır. Cemil Ertem ile 2019 yılında boşanan Viral, şu an evli değildir.

Nur Viral Kızı Kim?

Nur Viral kimdir diye araştıran kişiler Nur Viral’in kızının kim olduğunu da merak etmektedir.

Ünlü sunucu Nur Viral’in ilk evliliğinden bir kızı vardır. Kızının adı Serra’dır.

Nur Viral Kızı Kaç Yaşında?

Nur Viral’in ilk evliliğinden olan kızı Serra’nın kaç yaşında olduğu oldukça merak edilmektedir. Fakat Nur Viral’ın kızı Serra’nın kaç yaşında olduğu ile ilgili bir bilgi bulunmamaktadır.

Nur Viral’in paylaştığı fotoğraflardan yola çıkarak kızı Serra’nın 20’li yaşlarında olabileceği düşünülmektedir.

Kaynak: Özlem Sucu