Yarın gerçekleştirilecek olan yerel seçimler öncesi CHP Salihli Belediye Başkanı Mazlum Nurlu, Cumhuriyet Mahallesi’nde vatandaşlarla bir araya geldi. Yoğun bir katılıma sahne olan mitingde konuşan Nurlu “Göreve hazırız” dedi.

Ggldsa

Nurlu, yaptığı konuşmada “Bugün burada görüyorum ki Salihli artık kararını vermiş. Binlerce Salihlili bugün burada tarihi bir ana şahitlik ediyor. Seçim çalışmalarını geride bırakıp şehrimiz için çalışmaya artık saatler kaldı.

Jnfmfzmİlk günden beri desteğini esirgemeyen siz değerli hemşehrilerime teşekkür ediyorum.

Gögögö

Tüm Salihli'mize projelerimizi anlattık. Hepsi de şehrimize yakışır, olması gereken projelerdir. Başladığımız ilk andan itibaren bizlere bu hizmetleri nasıl yapacaksınız diye soruyorlardı. Bizde bu hizmetleri akılcı bir yönetim anlayışı ile, halkın parasına sahip çıkarak yapacağımızı ilan ettik.

Öghögög

Değişime kısa bir süre kalmışken siz değerli hemşehrilerimi sandığa davet ediyor, geleceğimizi, şehrimizi birlikte geliştirmeyi teklif ediyorum. Gerçek hizmet, eşit hizmet her mahallenin hakkıdır. Salihli'nin hakkıdır. Gençlerimize, çocuklarımıza güzel bir gelecek bırakmak için çalışacağız. Yalansız, eşit hizmeti sağlayarak Salihli'mize güzel projeler kazandıracağız. Hiç kimsenin şüphesi olmasın kazanacağız. Salihli hak ettiği hizmete kavuşacak” dedi.

N U R L Ugmfmfm

Nurlu Mmöfxmkxf

Muhabir: Fatma UYSAL