Kahramanmaraş’a özgü dondurmanın kıvam ve lezzeti artık Salihli’de bulabileceksiniz. Yasin Usta’nın Maraş yöresine uygun hazırladığı dondurmalar artık vazgeçilmez lezzetiniz arasında yer alacak.

Kapak (2)222

Armoni Hera Tatil Köyü yeni yüzüyle göz kamaştırıyor Armoni Hera Tatil Köyü yeni yüzüyle göz kamaştırıyor

Öz Kahramanmaraş dondurma işletmesi Cumhuriyet Mahallesi Atatürk Caddesi, (Çınarlı) Kızıl Elma Meydanı karşısında yoğun katılımla hizmete kapılarını araladı.

Dondurma (14)

“SIRRINI USTASINDAN ÖĞRENDİM”

Maraş dondurmasının sırrını ustasından öğrendiğini ve bu eşsiz lezzeti Salihlili vatandaşlarla tanıştırmanın mutluluğunu yaşadığını ifade eden Yasin Okatın, “Bu mesleğe 2005 yılında Sakarya’da bir dondurmacıda başladım. Dondurma ustamız Kahramanmaraşlıydı. Maraş dondurmasının sırrını ve kıvamını orada ustamızdan öğrendim. Sonrasında Ordu merkeze bir şube açtım, ardından 2 Şube daha açtık. İklim şartlarından dolayı Salihli çok ilgimizi çekmeye başladı. Oradaki şubelerimizi ortaklarımıza devrettik, Salihli’ye yenilik getirmek, bu lezzet ve kıvamı Salihli’yle tanıştırmak için burada iş yerimizi açmaya kara verdik” şeklinde konuştu.  

Dondurma (12)

 “KENDİ İMALATIMIZ”

Dondurmaların tamamen kendi imalatları olduğunun Vurgusunu yapan Okatın, “Salihli’de 2 şubemiz var. Bunlardan birincisi Kocaçeşme Mahallesi Dibek Caddesi No: 69’da olan şubemiz. Bu şubemiz hem imalat tesisimiz hem de Satış gerçekleştirdiğimiz bir işletmemiz. İkincisini de Kızıl Elma Meydanı yani burada açtık. Allah bizleri utandırmasın”dedi.

Dondurma (15)

KADAYIF VE BAKLAVA İLE DONDURMA KEYFİ

Yöresel kadayıf ve baklava eşliğinde müşterilerin dondurma tadabileceklerini söyleyen Okatın, “Dondurma haricinde Antep fıstıklı basma kadayıfımız ve baklava çeşitlerimizde olacak. Dondurmalarımız katkısız tamamen sütten hazırlanıyor. Her damağa hitap eden çeşit dondurma mevcut, yani yelpaze bu anlamda geniş” ifadelerine yer verdi.

Dondurma (11)

KATKISIZ- KALİTELİ VE UYGUN FİYAT

Dondurma çeşitlerini uygun fiyat aralığıyla müşterilerine sunacaklarını da dile getiren Okatın, “Fiyatlarımızın uygun olacağının garantisini veriyorum. Salihlili vatandaşlar hem kaliteli, hem katkısız, hem de uygun fiyatla dondurma yiyebilecekler. Tüm vatandaşlarımızı bu anlamda şubelerimize bekliyoruz” şeklinde konuştu.

Dondurma (8)

Öz Kahramanmaraş dondurma, İlçe Emniyet Müdürü Burhan Demirkıran, İlçe Esnaf Sanatkarlar Odası Başkanı Murat Makasçı, AK Parti ilçe Başkanı Osman Aksoy ile Okatın ailesi eşliğinde dualarla birlikte açılışını gerçekleştirdi.

Dondurma 1

Dondurma (10)

Dondurma (7)

Dondurma (4)

Dondurma (3)

Muhabir: Onay Ozan