Salihli Organize Sanayi Bölgesi’nde 250 metrekare kapalı 650 metrekare bahçe alanı ile bir süre önce hizmet vermeye başlayan Susam Sokağı Anaokulu, faaliyetlerine devam ediyor.

Kurumsal ziyaretler kapsamında Sektör Medya’yı ziyaret eden Özel Susam Sokağı Anaokulu Müdürü Nursel Cura Haber ile Salihli Organize Sanayi Bölgesi İdari İşler Sorumlusu Özkan Özboyacı, Sektör Medya Grubu Genel Koordinatörü Cemal Güzelyurt’a anaokulunun faaliyetleri hakkında bilgi verdiler.

Özboyacı, “Özel Susam Sokağı Anaokulu, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı ile Milli Eğitim Bakanlığı arasında organize sanayi bölgelerinde okul öncesi eğitim kurumlarının yaygınlaştırılması projesi kapsamında faaliyete geçti. Bu güzide kurumumuzun bir diğer özelliği ile kadın istihdamının arttırılmasına katkıda bulunması. Anaokulumuz sayesinde organize sanayi bölgesinde kadın istihdamı artarken, çocukların eğitim süreçleri kesintisiz sürüyor” dedi.

Özel Susam Sokağı Anaokulu Müdürü Nursel Cura Haber ise 25 yılı aşan eğitim tecrübesi ile Salihli Organize Sanayi Bölgesi’nde hayata geçirdikleri anaokulu ile özellikle çocukların deneyerek ve  yaşayarak öğrenmeyi, yeni şeyler keşfetmelerine olanak sağlandığını belirtti.

Haber, tam zamanlı eğitimin verildiği anaokulunun proje okulu olduğu için emsallerine göre oldukça avantajlı olduğunu söyledi. Haber ayrıca, Salihli’nin tamamında uygun fiyatla servis imkanı sunulduğunu kaydetti.

Kaynak: Ayşenur Yılmaz