Cumhuriyet Mahallesi Menderes Caddesi No:60/ B hizmete açılan mağaza, göz kamaştıran, eşsiz konsepti ve yaratıcı tasarımlarıyla RG Brand markasını 0-15 yaş arası çocuklarla buluşturacak.

D S C 0561

Özgün tasarımları ve kaliteli ürünleriyle RG Brand markasını bölge çocuklarıyla buluşturmanın mutluluğunu yaşadıklarını belirten Kadın girişimci Zehra Kısaca, “Dünya genelinde 45 farklı ülkede başarılı satış noktalarına sahip olan RG Brand, çocuk giyimindeki uzmanlığını Türkiye'de perakende pazarına taşıdı. Türkiye’de ilk mağaza bayisini Salihli’de biz açtık. Mağazamızda ‘Minimalist tasarım, maksimalist konfor’ sloganıyla sağlıklı, organik ve çevre dostu kumaşlar kullanarak tasarlanan ürünlerini 0-15 yaş arası çocuklarımızla RG Brand markasını buluşturacağız” dedi. Açılışa katılan tüm davetlilere teşekkür eden Kısaca, göz kamaştıran, eşsiz konsepti ve yaratıcı tasarımlarıyla buluşmak isteyen ebeveynlere çocuklarının ihtiyaçları için Salihli’de RG Brand’a davet etti.

D S C 0538RG Brand’ın Kısaca Ailesine hayırlı olmasını dileyen Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatif Başkanı Erdal Tunca, “Kadınların her meslekte olduğu gibi, giyim sektöründe de başarılı olacağına inanıyorum. Kadın Girişimci Zehra Kısaca da bu sektörde çok başarılı olacaktır. Hayırlı ve uğurlu olsun, bol ve bereketli kazançlar diliyorum” dedi.

Konuşmaların ardından RG Brand’ın açılış kurdelesini protokol üyeleri birlikte kesti.

D S C 0550Açılışa Belediye Başkan Yardımcısı Metin Durmaz, Gönültaş Tekstil Sahibi Remzi Gönültaş, Ziraat Odası Başkanı Cem Yalvaç, Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatif Başkanı Erdal Tunca, Terziler ve Tuhafiyeciler Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı İlkay Saygın, Manavlar ve Pazarcılar Esnaf Odası Başkanı İdris Özer’in yanı sıra davetliler katıldı.

D S C 0524

D S C 0556

D S C 0555

D S C 0553

D S C 0541

D S C 0537

D S C 0534

D S C 0531

D S C 0528

D S C 0521

Kaynak: Behzat Akcan