Mobbing iddiaları sonrası Başkan Nurlu'dan Mhp'ye ziyaret Mobbing iddiaları sonrası Başkan Nurlu'dan Mhp'ye ziyaret

Saha çalışmalarında AK Parti İlçe Başkanı Osman Aksoy ve Yönetim Kurulu Üyelerinin yanı sıra Belediye Başkan Adayı Fatih Azak, önceki dönem belde belediye Başkanı Adnan Karataş, önceki dönem İlçe başkanlarından Alper Daniş Çankaya, İlçe Gençlik ve Kadın Kolları başkanları yer aldı.

MANŞET-2

Ak Parti Salihli İlçe Başkanı Osman Aksoy, AK Parti iktidarları döneminde Salihli’ye önemli yatırımların yapıldığını belirterek “22yıl önce ‘hiç bir şey eskisi gibi olmayacak’ sözleri ile yola çıkan AK Parti, Türk siyasi hayatına yüksek değer kattı. AK Parti iktidarları döneminde genelde ve yerelde önemli projeler hayata geçirildi. Proje kapsamında Salihli’ye önemli yatırımlar yapıldı. Bu hizmetlerimiz Yüksek Hızlı Tren, 400 yatak kapasiteli Devlet Hastanesi, Ramiz Turan Spor Kompleksi olmak üzere diğer yatırımlarımız ile de devam etmektedir. Gençlik ve Spor bakanlığı tarafından hazırlanan proje kapsamında Ramiz Turan Spor Kompleksi Yenileme yapım işlerinin ihalesi 4734 sayılı Kamu İhale kanunu çerçevesinde yapıldı. İhaleyi alan Gürtaş İnşaat Firması proje kapsamında çalışmalarını yoğun bir şekilde sürdürüyor. Maliyeti yaklaşık 130 Milyon lira olan projede birer adet gençlik merkezi, çok amaçlı spor salonu, yüzme havuzu, basketbol sahası, iki adet tenis kortu,14 bin 600 metrekare atletizm pisti ile 1 adet 425 metrekare tribün yapılacak.  Ramiz Turan Spor komplesi projesi bitirildiğinde genç sporcuların kullanımına açık olacak. Sporcularımızın başarı dolu bir spor serüvenine imza atabilmeleri adına gereken desteği fazlasıyla sağlamak bizim de sorumluluğumuz. Bu noktada çalışmalar devam ediyor ”dedi.

AK PARTİ (2)

YÜKSEK HIZLI TREN PROJESİ

Aksoy,” Yüksek Hızlı Tren projesi çok büyük bir yatırım. Proje her noktasına ve virgülüne kadar planlanmış ve Kolin Firması tarafından çalışmalar yürütülmektedir. Salihli’nin kuzeyinden, Alaşehir Çayı’nın güneyinden geçecek şekilde projelendirilen Yüksek Hızlı Tren Salihli ve diğer bir ilçede duracak. Bunun için Gar Projeleri de hazırlandı. İzmir-Ankara arasında demiryolu ile seyahat süresi 14 saatten 3 saat 30 dakikaya düşürecek. Yüksek Hızlı Tren Projesi ile Salihli, ulaşımda Avrupa’ya açılan bir kapı olacaktır” dedi.

Kaynak: Onay Ozan