Belediye başkanları, belediye ve il genel meclis üyeleri ile mahalle muhtarlarını belirlemek üzere gerçekleştirilen seçimde adayların oy kullanacakları yerler de açıklandı.

KAYDA, MİLLİ EGEMENLİK ORTAOKULU’NDA

Zeki̇ Kaydaa

Cumhur İttifakı Belediye Başkan adayı ve Salihli Belediye Başkanı Zeki Kayda, seçimlerde Milli Egemenlik Ortaokulu’nda oy kullanacak. Kayda’nın oy kullanacağı sandık ise 1255.

NURLU ALTINORDU ORTAOKULU’NDA

Mazlum Nurluu

CHP Salihli Belediye Başkan adayı Mazlum Nurlu’nun oy kullanacağı okul ise Altınordu Ortaokulu. Nurlu’nun oy kullanacağı sandık 1270.

KORKMAZ MİLLİ EGEMENLİK ORTAOKULU’NDA

Mehmet Anil Korkmaz

Zafer Partisi Salihli Belediye Başkan adayı Mehmet Anıl Korkmaz’da, Milli Egemenlik Ortaokulu’nda oy kullanacak. Korkmaz’ın oy kullanacağı sandık ise 1249.

CURACI, ŞAZİMENT UYSAL ORTAOKULU’NDA

Uysal Curaci

Büyük Birlik Partisi Belediye Başkan adayı Uysal Curacı, Şazimet Uysal Ortaokulu B Blok’da oy kullanacak. Curacı’nın oy kullanacağı sandık 1165.

YEŞİL, İMAM HATİP LİSESİ

Murat Yeşi̇lll

TKP Salihli Belediye Başkan adayı Murat Yeşil, Şahin Şen Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi’nde oy kullanacak. Yeşil’in oy kullanacağı sandık ise 1011.

ÖZ, ALTIORDU ORTAOKULU’NDA

Şeri̇fe Özz

Gelecek-Saadet Partisi ve Salihli’nin tek kadın belediye başkan adayı Şerife Öz ise Altınordu Ortaokulu’nda oy kullanacak.

SEPETÇİ, ANADOLU İMAM HATİP LİSESİ’NDE

Meti̇n Sepetçi̇

DEVA Partisi Salihli Belediye Başkan adayı Metin Sepetçi, Şehit Mustafa Serin Anadolu İmam Hatip Lisesi’nde 1408 nolu sandıkta oy kullanacak.

TOBİN, ALTINORDU ORTAOKULU’NDA

Mehmet Tobi̇nn

İYİ Parti Salihli Belediye Başkan adayı Mehmet Tobin’de Altınordu Ortaokulu’nda oy kullanacak başkan adayları arasında. Tobin’in oy kullanacağı sandık ise 1272.

DALKIRAN, GAZİ İLKOKULU’NDA

Aydin Dalkiran

Yeniden Refah Partisi Salihli Belediye Başkan adayı Aydın Dalkıran ise Gazi İlkokulu’nda oy kullanacak.

YILDIZ, GAZİ İLKOKULU’NDA

DEM Parti Salihli Belediye Başkan adayı Cevdet Yıldız’da Gazi İlkokulu’nda oy kullanacak

Muhabir: Onay Ozan