Fen Bi̇li̇mleri̇i̇i̇i̇i̇i̇i̇ (3)

2023-2024 Eğitim Öğretim Yılının son haftaları içerisine girerken, okullarda mezuniyet coşkusu şimdiden başladı. Bu kapsamda Salihli Fen Bilimleri Anadolu ve Fen Lisesi 12.sınıf öğrencileri için mezuniyet töreni etkinliği düzenlendi.

Fen Bi̇li̇mleri̇i̇i̇i̇i̇i̇i̇ (8)

Fen Bi̇li̇mleri̇i̇i̇i̇i̇i̇i̇ (7)

Kampüs içerisinde düzenlenen etkinliğe, Salihli Belediye Başkanı Mazlum Nurlu ve Eşi İlkgün Şen Nurlu, Ziraat Odası Başkanı Cem Yalvaç, Yönetim Kurulu Başkanı Nurullah Sarıtaş, Başkan Yardımcıları Selahattin Güleryüz, Ali Çekin ile veliler katılım sağladı.

Fen Bi̇li̇mleri̇i̇i̇i̇i̇i̇i̇ (10)

Fen Bi̇li̇mleri̇i̇i̇i̇i̇i̇i̇ (11)

Salihli Fen Bilimleri Anadolu ve Fen Lisesi mezun olan öğrencilerin mutluluklarına ortak olarak, “Gençlerimizi tek tek kutluyor, yollarının açık olmasını diliyoruz. Onların Atatürkçü birer genç olarak başarıdan başarıya koşacaklarına yürekten inanıyor hepsini alkışlıyoruz.” İfadelerinde bulundu.

Fen Bi̇li̇mleri̇i̇i̇i̇i̇i̇i̇ (13)

Fen Bi̇li̇mleri̇i̇i̇i̇i̇i̇i̇ (12)

Yoğun katılımın olduğu mezuniyet töreninde öğrencilerin mutluluğu gözlerine yansıdı. Mezun olan öğrenciler, isimlerinin yazılı olduğu levhaları mezuniyet kütüğüne çaktıktan sonra coşku içerisinde keplerini havaya fırlattılar.

Fen Bi̇li̇mleri̇i̇i̇i̇i̇i̇i̇ (6)

Fen Bi̇li̇mleri̇i̇i̇i̇i̇i̇i̇ (5)

Fen Bi̇li̇mleri̇i̇i̇i̇i̇i̇i̇ (4)

Fen Bi̇li̇mleri̇i̇i̇i̇i̇i̇i̇ (13)

Türkiye'de bir ilke imza atan merkezde eğitim başladı Türkiye'de bir ilke imza atan merkezde eğitim başladı

Fen Bi̇li̇mleri̇i̇i̇i̇i̇i̇i̇ (9)

Fen Bi̇li̇mleri̇i̇i̇i̇i̇i̇i̇ (2)

Fen Bi̇li̇mleri̇i̇i̇i̇i̇i̇i̇ (1)

Muhabir: ONAY OZAN