Yurt içi ve Filistin için belirlenen fiyatın 11 bin 700 TL, yurt dışı için belirlenen bağış fiyatının ise 4 bin 300 TL olduğunu belirten Musal "Bu yıl yine Hilal Olsun Türkiye sloganıyla başlattığımız Kurban Bağış kampanyamızda yurtiçi ve Filistin için kesilecek olan kurban bağış fiyatını 11 bin 700 Türk Lirası, yurt dışı kurban bağış fiyatını da 4 bin 300 Türk Lirası şeklinde belirlendi" dedi.

Kızılay ÇağrısıKONSERVE KAVURMA OLARAK GÖNDERİLECEK

Yurt içinde kesilecek kurban etlerinin konserve kavurma şeklinde Filistin'e ulaştırılacağını belirten Musal "Fiziki şartlar itibariyle Filistin'de kurban kesilmesi çok mümkün olmadığı için yurt içinde kesilip her zaman yaptığımız gibi kavurma et konserve şekline dönüştürülüp Filistin'e ulaştırılacak. Bu sebeple yurt içi kesim gerçekleşeceği için fiyatları Türkiye'deki ile eşdeğer şekilde belirlemiş olduk. Tüm vatandaşlarımızı kurban bağışı kampanyamıza destek olmayı bekliyoruz" diye konuştu.

Kurban ibadetlerinin gerçek ihtiyaç sahiplerine ulaşmasının huzurunu yaşamak isteyen vatandaşları Türk Kızılay Salihli Şubesine bağış yapmaya davet eden Musal “Bağışlarınızı Salihli Kızılay Şubesine yapabilirsiniz. Bağış hakkında bilgi almak istiyorsanız bizleri 0 236 714 4652 ve 0 552 168 1779 nolu telefonlardan ulaşabilirsiniz” dedi.

Google Haritalar'a yeni özellik: Radar noktaları artık gözükecek! Google Haritalar'a yeni özellik: Radar noktaları artık gözükecek!

Whatsapp Görsel 2024 05 20 Saat 09.55.30 77E6D6C2

Muhabir: Behzat Akcan