“Değişim isteyen Salihli’ye yeni nefes olacağız”

Salihli’de Gelecek ve Saadet Partisi’nin ortak olarak belirlediği Belediye Başkan adayı Şerife Öz, seçim çalışmalarına başladı.

Özel Salihli Koleji öğrencilerinden muhteşem yabancı diller gecesi Özel Salihli Koleji öğrencilerinden muhteşem yabancı diller gecesi

Başkan Adayi

Kadın aday olmasının getirdiği ayrı bir ilgiyle karşılanan Öz, halkın nabzını tutmak ve sorunlarını dinlemek için sahada aktif bir şekilde çalıştığını belirterek, “Değişim isteyen Salihli’ye yeni nefes olacağız ”dedi. Öz, "Salihli’nin 102 mahallesinde her birinin ayrı ayrı sorunu var. Bire bir yaptığımız görüşmelerde halkın şikayetleri çok net bir şekilde ortaya çıkıyor. Salihli’nin yeni bir belediye başkana ihtiyacı olduğu ortada, özellikle kadınlarımız ve gençlerimiz bunu istiyor. Artık Salihli’ye bir kadın eli değmeli diyorum. Çalışmalarımız olumlu bir şekilde ilerliyor ve insanlarla dolu dolu bir iletişim içindeyiz. Manisa Büyükşehir Belediye Başkan adayı Selçuk Özdağ ile birlikte bu çalışmalarımızı sonuna kadar sürdüreceğiz" dedi.

Muhabir: Behzat Akcan