Türkiye’nin önde gelen restoran zincirlerinden olan Köfteci Ramiz Salihli Opet Şubesi, “Türkiye’nin Köftecisi” sloganıyla Ankara-İzmir E96 Karayolu Demirci Kavşağında hizmet veren Opet Akaryakıt İstasyonu’nda hizmete açıldı.

I M G 5853

İşletme sahipleri iş insanları Hayrettin Bozan ve Recep Kendirci olan Köfteci Ramiz Salihli Opet Şubesi, Salihli ve bölge insanına her gün 08.00-10.00 saatleri arasında Ramiz Köfte’nin yanı sıra tavuk ve makarna çeşitleri ile hizmet verecek.

I M G 58811111

Açılışa katılan tüm davetlilere teşekkür eden işletme sahipleri Hayrettin Bozan ve Recep Kendirci, Türkiye’nin önde gelen restoran zincirlerinden olan Köfteci Ramiz’in Opet Şubesi olarak hem bölge insanına hizmet, hem de ilçe ekonomisine büyük katkı sunacak olmanın gururunu yaşadıklarını söyledi.

I M G 5854

Bozan ve Kendirci, bölge insanına damak çatlatan lezzet olan Ramiz Köfte ile hizmet vereceklerini, tüm Türkiye’de nam salan köfte ile tanışmak isteyenleri, Ankara-İzmir E96 Karayolu Demirci Kavşağı’ndaki Köfteci Ramiz Salihli Opet Şubesine davet etti.

I M G 5855

Konuşmaların ardından Köfteci Ramiz Salihli Opet Şubesi’nin açılış kurdelesini Salihli Belediye Başkanı Mazlum Nurlu, Başkan Yardımcısı Yavuz Özdem, Lokantacılar ve Gazinocular Esnaf Odası Başkanı Ali Balkan, İşletme sahipleri Hayrettin Bozan ve Recep Kendirci’nin yanı sıra davetliler birlikte kesti.

I M G 5857

Öte yandan açılış sonrası davetlilere Ramiz Köfte ikram edildi.

I M G 5858

I M G 5860

MHP’li Tüfek’ten, ‘Baskılara ve usulsüz işten çıkartmalara son verin’ açıklaması MHP’li Tüfek’ten, ‘Baskılara ve usulsüz işten çıkartmalara son verin’ açıklaması

I M G 5872

I M G 5873

I M G 5874

I M G 5875

I M G 5877

Muhabir: Behzat AKCAN