Kuaför Erf (27)

Bayan- Bay ve çocuk iç giyimde kaliteli ve zengin çeşitlilik, kuaför hizmetlerinde ise aradığınız her şeyi bulabileceğiniz yeni mekanınız ELF-İR İç giyim ve Salon Elf-ir Zafer Mahallesi 629.Sokak (Özel MediGüneş Hastanesi altı) No: 6 adresinde hizmete kapılarını araladı.

Kuaför Erf (25)

 Düzenlenen açılış ve kurdele kesim törenine, Salihli Esnaf Ve Sanatkârlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Erdal Tunca, Berberler ve kuaförler Odası Başkanı Kadir Dilşeker, Salihli Terziler ve Tuhafiyeciler Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı İlkay Saygın, Ziraat Odası Başkanı Cem Yalvaç, TARİŞ yönetim kurulu üyeleri, Erdoğdu ailesi ve yakınları ile vatandaşlar katıldı.

Kuaför Erf (23)

Açılış öncesinde bir değerlendirme yapan işletme kurucusu Serpil Erdoğdu, “Salihli’ye yeni bir mekanın kazandırmanın mutluluğu içerisindeyiz. Burada iki işletmeyi birlikte ilçeye kazandırdık. İşletmemizin birine  bay, bayan ve çocuk iç giyimde kaliteli ve zengin ürün çeşitliliğini taşıdık. Yan yana açılışını yaptığımız işletmelerimizin diğerinde ise, kuaför hizmetleri vereceğiz. Sir ağda, Saç kesimi, Gelin başı ve makyajı, fön, mikro kaynak ve çıt çık kaynak, OMBRE, SOMBRE, Röfle, Manikür, Pedikür, Kaş, Bıyık alma gibi aklınıza gelebilecek tüm kuaförlük hizmet çeşitleri ve işinin en iyisini yapan uzman arkadaşlarımızla Salihlilerin yeni ve tek adresi olacağız. Gerek iç giyim ve gerekse kuaför hizmetlerinde İddialıyız çünkü işimizde en iyisiyiz. Salihlileri işletmelerimize bekliyoruz” ifadelerinde bulundu.

27 Temmuz Cumartesi Manisa Planlı Elektrik Kesintileri | İşte Kesinti Olacak İlçeler... 27 Temmuz Cumartesi Manisa Planlı Elektrik Kesintileri | İşte Kesinti Olacak İlçeler...

Kuaför Erf (32)

ELF-İR İç giyim ve Salon Elf-ir dualar eşliğinde açılışı yapıldı. Açılışa katılım sağlayanlar kurdele kesimi ile birlikte işletmeleri ve ürünleri inceledi.

Kuaför Erf (9)

Görkemli açılış ile birlikte düzenlenen kokteyle de misafirlere ikramda bulunuldu.

Kuaför Erf (17)

Kuaför Erf (22)

Kuaför Erf (21)

Kuaför Erf (20)

Kuaför Erf (18)

Kuaför Erf (17)

Kuaför Erf (16)

Kuaför Erf (15)

Kuaför Erf (14)

Kuaför Erf (13)

Kuaför Erf (33)

Kuaför Erf (10)

Kuaför Erf (8)

Muhabir: ONAY OZAN