Özel Salihli Koleji öğrencileri, Sosyal Sorumluluk Projesi kapsamında "Engelleri Birlikte Aşalım" sloganıyla yola çıkarak ilkokul öğrencileri ile okullarında bir farkındalık kampanyası düzenlediler.

Kolej (2)-11

Öğrenciler kendi hazırladıkları yardım kumbaralarını oluşturdular. Engelli ailelerin ihtiyaçlarını karşılamak adına temin ettikleri tekerlekli sandalyeleri Salihli Engelli Aileleri Derneği'ni (ENAD) misafir ederek teslim ettiler.

Kolej (3)-16

Salihli Koleji Okul Müdürü Seval Irmak “Salihli Koleji olarak dünyamızın sürdürülebilirliği için herkesin sorumluluk alması gerektiğine inanıyor ve öğrencilerimizi bu bilinçle yetiştiriyoruz. Toplumda fark yaratmayı amaçlayan projelerimizi öğrencilerimiz yönetiyorlar. Kurulduğumuz günden beri her yıl düzenli olarak devam ettirdiğimiz sosyal sorumluluk projelerimizin yanı sıra her yıl farklı projelere de imza atıyoruz. Yürüme engelli dostlarımızın yollarına umutla devam etmeleri için onlara ışık olduk. Özel Salihli Koleji olarak Salihli Engelli Aileleri Derneği'ne (ENAD) tekerlekli sandalye bağışında bulunduk. Bu anlamlı sosyal sorumluluk projemize duyarlılık gösteren tüm velilerimize, öğrencilerimize ve öğretmenlerimize teşekkür ediyoruz.” dedi.

Kolej (1)-14

Muhabir: Ayşenur Yılmaz