CİLT BAKIMINDAN ZAYIFLAMAYA KALICI MAKYAJDAN MASAJA

Son teknoloji cihazlarla donatılmış Uzman Estetisyen Gülcan Erdur Beauty Güzellik Merkezi’nde lazer epilasyon(buz başlık), Hydrafacial cilt bakımı, kolagen, Microblading kalıcı makyaj, altın oran kaş alımı, profesyonel makyaj, bölgesel incelme, masaj, kirpik lifting, kalıcı oje, protez tırnak teknikleri, manikür, pedikür ve medikal topuk bakımlarına kadar kadın danışanlarına güzellik ve kişisel bakım ile ilgili çok çeşitli hizmetler sunuyor.

Glc Mrk (1)

Kamuda tasarruf tedbirleri Resmi Gazete'de: Birden fazla maaş uygulamasına son Kamuda tasarruf tedbirleri Resmi Gazete'de: Birden fazla maaş uygulamasına son

AÇILIŞA ÖZEL KAMPANYALAR

Hijyenik ve ferah bir ortamda, son teknoloji cihazlarla hizmet veren Uzman Estetisyen Gülcan Erdur Beauty Güzellik Merkezi açılışa özel kampanya ve paketlerle dikkat çekiyor. Sizlerde güzelliğinize güzellik katmak veya merkez hakkında bilgi almak istiyorsanız, 0 533 583 5045 nolu telefondan ulaşabilirsiniz.

Glc Mrk (2)

“SON TEKNOLOJİ CİHAZLARLA HİZMET VERİYORUZ”

Açılışta konuşan Uzman Estetisyen Gülcan Erdur, yeni bir yola adım atmanın heyecanını yaşadığını söyledi. Erdur “Sonunun başarı, mutluluk olan bu gururlu yolculuğumun ilk gününde beni yalnız bırakmayan tüm davetlilere teşekkür ediyorum. Hizmete açtığım merkezde, çocukluğumdan bu yana hayalini kurduğum işimi yapacağım. Her zaman müşteri memnuniyetini ön planda tutup, hijyen her zaman değişmez ilkemiz olacaktır. Merkezimizde son teknolojik cihazlar ve kalitesini ispatlamış ürünler kullanmaya özen gösteriyoruz. Bizi tercih eden danışanlarımız, aradaki kalite farkını her zaman görecekler” dedi. Uzman Estetisyen Gülcan Erdur Beauty Güzellik Merkezi’nin Erdur Ailesine hayırlı olmasını dileyen Salihli Belediye Başkanı Mazlum Nurlu “Bugün burada hizmete açtığımız merkez, kadınlarımızın güzelliğine güzellik katacak. Hayırlı ve uğurlu olsun. Erdur Ailesine bol ve bereketli kazançlar diliyorum” diye konuştu.

Glc Mrk (3)

Konuşmaların ardından Uzman Estetisyen Gülcan Erdur Beauty Güzellik Merkezi’nin açılış kurdelesini Salihli Belediye Başkanı Mazlum Nurlu ve Uzman Estetisyen Gülcan Erdur birlikte kesti.

Glc Mrk (8)

Açılış sonrası davetliler merkezi gezerken, açılış kokteyl ile son buldu.

Glc Mrk (7)

Glc Mrk (5)

Glc Mrk (10)

Glc Mrk (6)

Glc Mrk (18)

Glc Mrk (17)

Glc Mrk (16)

Glc Mrk (15)

Glc Mrk (4)

Glc Mrk (14)

Muhabir: Behzat AKCAN